În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit rețeta Caponata, inspirată din bucătăria italiană.
Miercuri, 21.07.2021, 14:30În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit un mic dejun delicios., denumit "Caponata"
Miercuri, 21.07.2021, 08:44Vlăduţ, bucătarul priceput de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a arătat cum se face cea mai bună rețetă de ghiveci italian din lume! „Caponata” se face imediat, cu doar câteva ingrediente!
Joi, 10.05.2018, 08:52Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta Caponata, un preparat itașlian pe bază de vinete și alte legume.
Joi, 10.05.2018, 08:38Calamarul crocant de sine statator este ideal pe post de aperitiv sau gustare. Pregateste un bol de maioneza cu lamaie din belsug alaturi, in care sa il poti inmuia.
Marti, 04.10.2011, 00:00