Consumul des de carne roșie sau procesată crește riscul de apariție a cancerului intestinal, potrivit unor studii recente. Nutriționistul Gianluca Mech a explicat de ce aceste alimente sunt periculoase pentru sănătate și în ce cantitate pot fi incluse în alimentație.
Miercuri, 13.11.2019, 14:14Un nou studiu alarmant desfiinţează carnea procesată! Consumate în exces, salamul, crenvurştii, cârnaţii sau parizerul cresc riscul de cancer la sân, susţin cercetătorii. În plus, şi modul de preparate al cărnii ne poate îmbolnăvi. Friptura pe grătar poate face ravagii în organism.
Joi, 04.10.2018, 20:33Cancerul este o boală care afectează, la nivel mondial, milioane de oameni, fapt pentru care un medic oncolog atrage atenția că un aliment ar trebui să dispară definitiv din dieta noastră, întrucât este otravă.
Duminica, 12.11.2017, 10:24Produsele din carne procesata s-ar putea scumpi cu pana la 10% in primele luni ale lui 2012, a declarat presedintele Federatiei Patronale Romane din Industria Alimentara (Romalimenta), Sorin Minea.
Luni, 19.12.2011, 00:00Conform specialistilor, hot-dog-ul creste riscul de aparitie a cancerului in aceeasi masura in care o face fumatul.
Joi, 28.07.2011, 00:00