Antena Căutare

Cercetătorii au dat VERDICTUL: NU mai preparați CARNEA în acest fel! Vă veți îmbolnăvi de CANCER!

Un nou studiu alarmant desfiinţează carnea procesată! Consumate în exces, salamul, crenvurştii, cârnaţii sau parizerul cresc riscul de cancer la sân, susţin cercetătorii. În plus, şi modul de preparate al cărnii ne poate îmbolnăvi. Friptura pe grătar poate face ravagii în organism.

Un nou studiu alarmant desfiinţează carnea procesată! Consumate în exces, salamul, crenvurştii, cârnaţii sau parizerul cresc riscul de cancer la sân, susţin cercetătorii. În plus, şi modul de preparate al cărnii ne poate îmbolnăvi. Friptura pe grătar poate face ravagii în organism.

După ce au monitorizat atent obiceiurile alimentare a peste un milion de femei, cercetătorii britanici au dat verdictul: riscul de cancer la sân creşte cu 9% în cazul consumului ridicat de carne procesată.

Organizația Mondială a Sănătății a inclus deja alimentele din carne procesată în categoria produselor cancerigene, pentru că s-a dovedit că pot duce la apariţia cancerului intestinal. Un risc pe care încep să-l înţeleagă şi românii.

Nutriţioniştii recomandă un consum de maximum 9 grame de carne procesată pe zi, adică două sau trei porţii pe săptămână. Potrivit Institutului Oncologic Bucureşti, aproape 6.000 de cazuri noi de cancer de sân sunt diagnosticate anual în România.

Aparatul care depistează cancerul în doar 2 ore este în România! Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o astfel de ana... Imagini ȘOCANTE la un festival culinar cunoscut. Aluat de plăcintă amestecat cu bormașina!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x