Pentru că suntem în post și ne dorim să mâncăm cât mai diversificat, Chef Berry a pregătit de la Star Matinal o reţetă de post și anume: Saramură cu ciuperci cu mămăliguță.
Marti, 17.03.2020, 13:17În sere, ciupercile se înmulţesc mai ceva ca după ploaie. Pe asta a mizat şi un tânăr de 30 de ani din judeţul Mureş. Împreună cu tatăl lui, a transformat o seră într-o afacere profitabilă.
Luni, 04.02.2019, 19:25Ingrediente șnițel: mușchi file de porc ou pesmet garnitură: 1 - 1,5 kg champignon maro și albe ulei de măsline 500 ml vin alb demi-dulce smântână 1 pachet brânză topită 5-6 feliuțe branză Brie usturoi ceapă verde...
Vineri, 11.04.2014, 11:49Ingrediente șnițel: mușchi file de porc ou pesmet garnitură: 1 - 1,5 kg champignon maro și albe ulei de măsline 500 ml vin alb demi-dulce smântână 1 pachet brânză topită 5-6 feliuțe branză Brie usturoi ceapă verde...
Vineri, 11.04.2014, 11:29