Căutare Live

Şniţel cu champignon a la creme

Ingrediente

  • șnițel:
  • mușchi file de porc
  • ou
  • pesmet
  • garnitură:
  • 1 - 1,5 kg champignon maro și albe
  • ulei de măsline
  • 500 ml vin alb demi-dulce
  • smântână
  • 1 pachet brânză topită
  • 5-6 feliuțe branză Brie
  • usturoi
  • ceapă verde
  • rozmarin
  • mentă

Mod de preparare

Carnea se bate cu ciocanul pentru a se frăgezi și se dă prin făină, ou și pesmet pentru a realiza șnițelul. Pentru garnitură se taie ciupercile în patru și se pun într-o tigaie cu puțin ulei de măsline până se rumenesc. Se adaugă vinul alb și se lasă în tigaie până ce se evaporă din cantitatea de sos după care se adaugă smântâna, brânza topită și Brie.Se pot adăuga și usturoi, ceapă verde, rozmarin și mentă în funcție de gust.

Vezi aici video-ul preparatului

Prăjitura Serenada... Tofu cu legume...

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ultimele știri