Antena Căutare

Articole despre don mariano

Idei de rețete cu pește pe care le putem prepara acasă. Saramura de pește tradițională

Idei de rețete cu pește pe care le putem prepara acasă. Saramura de pește tradițională

Dacă iubiți preparatele cu pește și sunteți în pană de idei, Marian Duță, carismaticul reporter de la Neatza cu Răzvan și Dani și Don Mariano, proprietarul unui restaurant cu specific pescăresc, ne propun câteva idei de rețete cu pește pe care le putem prepara acasă.

Luni, 07.09.2020, 11:55
Marian Duță, chef bucătar pentru o zi

Marian Duță, chef bucătar pentru o zi

Marian Duță și Don Mariano ne propun câteva preparate delicioase din peste pe care le putem gați rapid.

Luni, 07.09.2020, 10:44
VIDEO! Reteta: Salata de macrou afumat cu andive

VIDEO! Reteta: Salata de macrou afumat cu andive

Don Mariano pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta de macrou afumat cu andive.

Luni, 02.05.2011, 00:00
VIDEO! Reteta: Salata cu salau fiert si dressing de smantana

VIDEO! Reteta: Salata cu salau fiert si dressing de smantana

Don Mariano pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta proprie de salata verde cu legume si salau fiert.

Miercuri, 27.04.2011, 00:00
VIDEO! Reteta: Scoici pane cu vin alb si rosii cherry

VIDEO! Reteta: Scoici pane cu vin alb si rosii cherry

Don Mariano pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta de scoci pane cu gust subtil de vin alb.

Marti, 08.03.2011, 00:00
VIDEO! Reteta zilei: Macrou cu praz si sos de vin

VIDEO! Reteta zilei: Macrou cu praz si sos de vin

Don Mariano pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta la care foloseste cel mai popular peste fin Romania: macroul.

Vineri, 17.12.2010, 00:00
Macrou cu praz si sos de vin

Macrou cu praz si sos de vin

Don Mariano pregateste o reteta la care foloseste cel mai popular peste fin Romania: macroul.

Joi, 16.12.2010, 11:52
Tagliatele cu creveti si sos alb

Tagliatele cu creveti si sos alb

Don Mariano pregateste o reteta rapida de tagliatele cu creveti si sos alb. Ingrediente: tagliatele creveti usturoi dovlecei lamaie ulei de masline ceapa vin sare piper Preparare: El foloseste creveti congelanti prefierti pe care ii...

Joi, 16.12.2010, 11:47
Cod pe pat de taitei

Cod pe pat de taitei

Marti, 14.12.2010, 12:50
VIDEO! Reteta: Sardine surpriza

VIDEO! Reteta: Sardine surpriza

Don Mariano a pregatit in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta inedita de sardine cu sos de portocale si seminte, nu inainte de a explica originea numelui acestui peste.

Marti, 14.12.2010, 00:00
VIDEO! Reteta: Muslitos cu salata de surimi

VIDEO! Reteta: Muslitos cu salata de surimi

Don Mariano prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta exotica de muslitos cu salata de surimi.

Marti, 07.12.2010, 00:00
VIDEO! Reteta: Calamar umplut cu orez si legume

VIDEO! Reteta: Calamar umplut cu orez si legume

Don Mariano, specialistul canalului Euforia TV in peste si fructe de mare, propune astazi o reteta de calamar umplut cu orez si cu legume.

Luni, 06.12.2010, 00:00
Calamar umplut cu orez si legume

Calamar umplut cu orez si legume

Miercuri, 24.11.2010, 18:57
Dorada cu brocoli

Dorada cu brocoli

Luni, 22.11.2010, 21:25
Pastrav umplut cu macrou afumat

Pastrav umplut cu macrou afumat

Preparare: se curata bine doi pastravi de munte, se taie pe lungime, apoi se marineaza cu zeama de lamaie si se asezoneaza cu sare si cu piper negru macinat. Se cresteaza de cateva ori la suprafata apoi pastravii. Separat, intr-un bol se pune macrou...

Luni, 22.11.2010, 21:16
Musaca de salau gratinata

Musaca de salau gratinata

Luni, 22.11.2010, 17:34
Muslitos cu salata de surimi

Muslitos cu salata de surimi

Don Mariano prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta exotica de muslitos cu salata de surimi. Ingrediente: surimi muslitos usturoi sana ulei smantana lamaie marar lamaita sare piper Preparare: Intr-o tigaie se pune ulei la...

Marti, 09.11.2010, 15:02
Biban cu carnaciori

Biban cu carnaciori

Don Mariano propune o reteta ardeleneasca de biban cu carnaciori, pentru emisiunea "Euforia Cuisine". Mod de preparare: e nevoie de doi bibani proaspeti, carora li se scot branhiile, apoi se curata pe interior si de solzi. Se incinge ulei de...

Joi, 14.10.2010, 15:39
Sardine gratinate

Sardine gratinate

Marti, 12.10.2010, 14:35
Sardine surpriza

Sardine surpriza

Don Mariano a pregatit in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta inedita de sardine cu sos de portocale si seminte, nu inainte de a explica originea numelui acestui peste. Ingrediente: sardine lamaie ulei masline mustar...

Miercuri, 06.10.2010, 20:56
Dorada cu fructe de mare

Dorada cu fructe de mare

Preparare: pentru reteta au fost folosite doua bucati de dorada, fiecare avand aproximativ 400 de grame. Acestea se curata, li se scot maruntaiele si se spala bine. Apoi, intr-o tigaie se incalzeste ulei de masline apoi se adauga apoi 5-6 catei de...

Vineri, 01.10.2010, 17:32
Vinete umplute cu fructe de mare

Vinete umplute cu fructe de mare

fructe de mare vinete ceapa usturoi marar cascaval lamaie ulei de masline sare si piper Prepare: Intr-o oala se pune apa la fiert cu putina sare, iar cand da in clocot, se oparesc fructele de mare, tinandu-le putin in apa fierbinte, intr-o...

Vineri, 01.10.2010, 17:19
File de pangasius cu mazare

File de pangasius cu mazare

Luni, 27.09.2010, 21:55
Euforia Cuisine / Cod cu varza

Euforia Cuisine / Cod cu varza

Preparare: se sparg intr-un bol doua oua, se amesteca bine apoi se pune la incalzit ulei de floarea soarelui. Se dau bucatile de cod intai prin oul batut, apoi prin pesmet, apoi prin faina, dupa care se pun la prajit. Dupa ce s-a facut pe ambele...

Miercuri, 08.09.2010, 19:04
Euforia Cuisine / Scrumbie de Dunare

Euforia Cuisine / Scrumbie de Dunare

Marti, 07.09.2010, 17:31
Sardine cu midii

Sardine cu midii

Preparare: se stoarce zeama de lamaie peste mai multe sardine proaspete (spalate si curatate), dar si peste carnea de midii. Se presara apoi piper si sare de mare. Separat, se incinge ulei de masline intr-o tigaie, apoi se adauga 2-3 catei de usturoi,...

Miercuri, 01.09.2010, 13:34
Cod pane cu cascaval

Cod pane cu cascaval

file de cod lamaie rosii cherry ulei de masline busuioc usturoi lapte oua faina cascaval sare si piper Preparare: Pestele se pune intr-un bol cu lapte sa se fragezeasca. Intre timp se face salata: Se taie rosiile cherry, bsuioc verde,...

Luni, 30.08.2010, 19:50
Somon cu ananas

Somon cu ananas

Se marineaza intai somonul cu zeama de lamaie si cu zeama de portocale, apoi se asezoneaza cu sare si cu piper. Se taie ananasul intreg, decojindu-l la exterior cu cutitul. Se asaza somonul marinat in tava, peste felii de portocala, iar deasupra se pun...

Vineri, 27.08.2010, 17:58
Pastrav cu nuci si prune uscate

Pastrav cu nuci si prune uscate

Pastravul se marineaza, si pe interior, si la exterior, cu zeama de lamaie, sare si piper. Separat, prunele uscate se pun in apa fierbinte, pentru a se inmuia. Se adauga nuca pisata, doi catei de usturoi, cimbru, zeama de lamaie si se amesteca bine.Se...

Joi, 26.08.2010, 16:28
Cocktail "Don Mariano"

Cocktail "Don Mariano"

Primul pas e taierea tuburilor de calamar in inele, care, apoi, se dau cu sare si piper. Acelasi lucru se intampla si cu crevetii. Peste calamari si creveti se pune putina zeama de lamaie. Rosiile se taie in patru si se adauga peste fructele de mare,...

Joi, 19.08.2010, 18:37
Platou cu fructe de mare

Platou cu fructe de mare

Ingrediente: 6 scoici verzi 6 creveti blak tiger decorticati 3-4 calmari tub ulei de masline usturoi sare, piper patrunjel lamiae, lime unt Mod de preparare: - fructele de mare se decongeleaza prin soc termic - camarul se spala bine...

Miercuri, 21.07.2010, 17:09
Salata cu file de cod pane

Salata cu file de cod pane

Ingrediente: file de cod pane, ardei gras, castraveti, rosii, ceapa, cereale de porumb, patrunjel, cascaval, iaurt. Preparare: se taie in bucati mai mici codul file, pastrandu-se insa o bucata intreaga. Se amesteca apoi cu ardeii grasi taiati de-a...

Vineri, 16.07.2010, 22:23
Stavrid cu unt picant si legume

Stavrid cu unt picant si legume

Preparare: se taie pe din doua si se curata de oase un stavrid, apoi se marineaza cu zeama de lamaie, sare de mare si piper si se unge apoi cu ulei de masline. Se pun apoi fileurile la prajit, intr-o tigaie incinsa, fara a mai adauga si alt ulei. Se...

Vineri, 16.07.2010, 00:40

Ultimele știri

x