Când ai o farfurie în care preparatele se combină într-o perfectă armonie de gusturi și culori, așa cum se vede în rețeta: File de somon cu texturi de conopidă, chipsuri de alge și emulsie de roșii, aprecierile vor fi, cu siguranță, maxime.
Paul Maxim are 27 de ani, este de profesie bucătar și vine din Cluj. Acesta a pregătit la ”Chefi la Cuțite” file de somon cu texturi de conopidă și emulsie de roșii.
Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Rareș Hăbeanu, purtător de cuvânt A. N. S. V. S. A., a vorbit despre alertele alimentare din ultima perioadă.
O dietă sănătoasă și echilibrată trebuie să includă și pește, măcar o dată pe săptămână. Cea mai simplă și rapidă rețetă din lume este cea de file de somon pe pat de legume aromate, totul pregătit în aceeași tigaie!
Ai poftă de somon și nu știi cum să-l combini? Rețeta File de somon cu cartofi si sparanghel la cuptor și sos de piper verde sigur te va inspira, iar gustul te va cuceri.
Ingrediente 500 gr caracatiță fiartă 1 apio 1 morcov 2-3 căței de usturoi 1 legătură patrunje 1 lămâie 200 ml ulei de masline sare și piper 3 crevețti 150 gr seppie ...
Ingrediente un file de somon întreg, curățat de piele pudră de varză roșie miere de albine 500 gr spaghetti capellini barilla 3 plicuri de sofran fistic decojit 200 g unt 65% susan negru sau mac 5...
Andrei Aradits a publicat recent cel de-al doilea episod din emisiunea sa „Singur Cook”. Celebrul actor s-a declarat uimit de succesul primului său episod.
Vineri, 10.10.2014, 11:25