În ediția din 15 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat un mic dejun delicios: "Friganele". Iar ingredientele folosite au fost următoarele: "pâine, ardei gras roșu, ulei, lapte, sare, ouă, mortadella, pui".
Marti, 15.02.2022, 13:46În ediția din 15 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat un mic dejun delicios: "Friganele". Iar ingredientele folosite au fost următoarele: "pâine, ardei gras roșu, pâine,...
Marti, 15.02.2022, 08:26Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta Europa, un sandviș delicios, cu frigănele de pâine, multe brânzeturi specifice din țările europene și fructe.
Miercuri, 09.05.2018, 08:31Chef Gheorghe Mircea pregătește desertul copilăriei, frigănele. Specialistul propune o rețetă simplă și dulce, perfectă pentru orice dimineață
Luni, 19.03.2018, 11:47Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine multe brânzeturi.
Marti, 27.02.2018, 08:42Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit frigănele cu brânzeturi, cu gust de copilărie.
Marti, 27.02.2018, 08:08Chef Ralu, ne amintește de copilărie si ne arată cum să preparăm frigănele de pâine!
Vineri, 20.01.2017, 10:53Nu știi ce să mai prepari pentru un mic dejun rapid gustos și sățios? Iată o idee care sperăm să satisfacă toate gusturile!
Miercuri, 20.04.2016, 09:08Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o nouă reţetă - "Frigănele greceşti"
Luni, 05.05.2014, 08:36O reteta usoara pentru un mic dejun savuros.
Luni, 05.12.2011, 00:00Cu totii iubim ouale de ciocolata de Paste, dar acestea nu pot concura nici pe departe cu versatilitatea originalului.
Luni, 31.10.2011, 00:00Cine s-ar fi gandit ca poţi face friganele din morcovi? Condimenteaza-le bine si bucura-te de festin!
Luni, 19.09.2011, 00:00Vladutz gateste: "Friganele cu parfum de toamna" Ingrediente: paine alba lapte oua vanilie lamaie pere mere struguri nectarine zahar Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Vineri, 16.09.2011, 08:06Vladut a pregatit crema de mazare cu friganele
Miercuri, 06.04.2011, 08:42