Antena Căutare

Reteta zilei: Friganele din morcovi, branza feta si chimion

Cine s-ar fi gandit ca poţi face friganele din morcovi? Condimenteaza-le bine si bucura-te de festin!

Ingrediente:


4 linguri de iaurt cu 0 grasime
2 linguri de coriandru tocat
4 linguri de faina cu agent de crestere
1 lingurita de chimion macinat
1 ou mediu
125g de morcov dat prin razatoarea mare
1 ceapa mica feliata fin
50g de branza feta faramitata
ulei vegetal
lipii incalzite si 1 mana frunze de salata, pentru servit


Mod de preparare:

1. Se amesteca iaurtul si coriandrul. Se adauga sare si piper si se pune deoparte

2. Se amesteca faina, chimionul, oul si doua linguri de apa intr-un bol pana se obtine o coca fina si groasa. Se adauga prin amestecare morcovii, ceapa, branza, un praf de sare de mare si piper proaspat macinat.

3. Se incing una-doua linguri de ulei intr-o tigaie de teflon. Se pun cu lingura bucati din amestec, se turtesc putin cu dosul lingurii si se prajesc 2-3 minute pe fiecare parte, pana se patrund si capata o culoare auriu-maronie. Friganelele se servesc fierbinti cu iaurtul, lipiile si salata.

Citeste si alte retete si articole interesante numai pe Good Food!

FOTO! Lilac, prima revista araba cu o femeie in bikini... FOTO! Romantic, elegant, jucaus sau sexy - tie ce stil ti se potriveste?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x