În ediția din 26 iulie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț a pregătit o delicioasă rețetă de Friptură de rață cu piure de păstârnac și pepene galben, dar și un sos delicios de fructe.
În ediția din 26 iulie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț a pregătit un preparat care conține piept de rață, țelină, pepene galben, dar și alte ingrediente, denumit "Friptură de rață cu piure magic".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit pentru matinali, dar și pentru inspirația telespectatorilor, o rețetă de friptură de rață cu sos de portocale.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne recomandă cu toată încrederea o rețetă proprie de Pulpe de rață cu sos de mere și ceapă roșie, dar și cu alte ingrediente ce dau gust deluciosului preparat.
Luni, 30.03.2020, 14:04Cu zapadă sau fără, şi cu mai bine de o lună înainte de Paşte, românii au început deja să se gândească la vacanţă. Dovadă e faptul că în zona Bran-Moeciu toate locurile de cazare la pensiuni sunt deja rezervate. Aici, turiştii sunt...
Sambata, 07.03.2020, 08:41