Ingrediente Pentru gulas: 800 g carne de vita sau vitel 4 cepe mari 1 ardei gras rosu 1 lingura boia de ardei 1 lingurita chimen macinat 1 foaie de dafin sare Pentru galuste: 6 oua 350 g faina 50 g unt Pentru salata de cartofi: 1 kg...
Luni, 17.11.2014, 11:31Chef Florin Dumirescu încearcă sa salveze situația prin indicațiile pe care le dă celor două echipe dezorientate.
Luni, 27.10.2014, 14:26Jurizarea a fost cruntă. Chef Sorin Bontea spune că din cauza fetelor, echipa s-a făcut de râs. Urmează nominalizările, iar tensiunile încep să iasă din nou la iveală. Prima nominalizată este Kinga, iar a doua este Elena.
Luni, 13.10.2014, 13:56Kinga este data afară din bucătărie atunci când nu poate reproduce bonul citit de chef.
Luni, 13.10.2014, 13:45În sala de oaspeți, chef Sorin Bontea începe să își facă griji de rezultatul acestei seri.
Luni, 13.10.2014, 13:26Ingrediente 200 grame cotlet de berbec (dezosat) 50 ml vin rosu 2 catei de usturoi 150 grame cartofi o ceapa alba mare un fir de rozmarin o lingura de zahar o lingurita de otet balsamic o lingurita sos de soia sare piper Mod de preparare...
Miercuri, 08.10.2014, 16:20După o zi în care unii s-au relaxat și alții au muncit, a venit vremea service-ului. Ambele echipe s-au pregătit spiritual pentru deschiderea restaurantului. Cu sufletul la gură concurenții așteptă să afle pe ce posturi vor lucra
Luni, 06.10.2014, 15:46