Tradiţiile culinare ciobăneşti au devenit o inspiraţie şi pentru bucătarii cu diplomă. Au descoperit că din ingredientele puţine pe care ciobanii le au la dispoziţie în vârf de munte se pot face minuni în bucătărie. Sloiul de oaie este...
Marti, 22.10.2019, 19:33Marius Bogin a venit pentru cea de-a treia oară la „Chefi la Cuţite”. Concurentul a prezentat de fiecare dată cu un preparat tradiţional românesc şi a reuşit să treacă de prima rundă. Vom vedea dacă şi de data aceasta a impresionat chefii şi a primit cuţitul pentru bootcamp.
Luni, 12.11.2018, 23:07Marius Bogin participă pentru a treia oară la Chefi la Cuţite! Concurentul a venit de fiecare dată cu un preparat tradiţional şi a reuşit să treaca de prima runda! Vom vedea dacă şi de data aceasta a impresionat chefii şi a primit cuţitul...
Luni, 12.11.2018, 20:35