O femeie din Arad a mers pe mâna propriei pasiuni şi a mizat pe plante. Din asta a ieşit o afacere de mare succes, dar mai ales un stil de viaţă. În urmă cu cinci ani, a plantat câteva mirodenii. De atunci şi până acum, grădina sa a devenit...
Sambata, 06.06.2020, 08:12O femeie din Arad şi-a transformat pasiunea pentru mirodenii într-o afacere de succes şi mod de viaţă. A început-o acum cinci ani, când grădina din spatele casei a devenit un rai al mirodeniilor. De atunci şi până acum afacerea s-a...
Vineri, 05.06.2020, 16:55Aflate la cea de-a doua probă din cursa pentru "ultima șansă", la care au ajuns alături de alte două echipe, și care le-ar putea aduce eliminarea, Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana sunt pe punctul să clacheze.
Marti, 12.02.2019, 21:30În cursa "Ultima Șansă", Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani au ajuns primele la cea de-a doua probă, mirodeniile.
Marti, 12.02.2019, 18:48Un teren agricol de doar un hectar s-a transformat intr-un colt de rai. Un paradis cu mirodenii si plante medicinale creat de o familie olandeza. Au venit in inima Transilvaniei acum sapte ani.
Joi, 08.08.2013, 16:44Vladutz a ales sa gateasca astazi "Placinta cu mirodenii"
Luni, 11.02.2013, 08:36Britanicii care s-au saturat sa cumpere legume de la supermarket, dar nu au nici propria gradina in care sa le cultive, au acum posibilitatea de a inchiria o bucata de pamant si de a deveni fermieri pe internet.
Marti, 15.05.2012, 00:00Obiceiurile zilnice si nutritia pot fi imbunatatite in asa fel incat sa devii mai sanatoasa. exista cateva schimbari care pot avea un impact pozitiv asupra sanatatii si nu necesita decat 60 de secunde din timpul tau, informeaza Fox news.
Joi, 10.05.2012, 00:00Retetele bunicii se pot transforma oricand intr-un loz castigator. Iar cand insusi printul Charles iti lauda bunatatile traditionale, nu-ti mai ramane decat sa deschizi larg poarta clientilor straini. Si sa-ti dezvolti o afacere. Asa cum au facut localnicii din satul brasovean Crit.
Luni, 01.08.2011, 00:00Cand vorbim despre scortisoara, piper si ghimbir, cel mai adesea ne referim la aroma pe care o confera mancarii – dulce si iute, in stare sa transforme o gramada de ingrediente care altfel ar parea fade (orez, carne alba) intr-o mancare delicioasa. Insa e pacat sa te bucuri de condimente doar cand gatesti.
Joi, 06.05.2010, 00:00