Vă place friptura de porc, dar vreți să o gătiți altfel decât în modul clasic? Poate vă inspiră această rețetă de Muschiuleț de porc cu legume în oțet balsamic și piure de țelină. Este delicioasă!
Miercuri, 23.05.2018, 12:42Reteta zilei de sambata este una pentru toata familia: un pui intreg gatit la cuptor, cu mult rozmarin si cu garnitura de ceapa rosie coapta. Pofta buna!
Sambata, 16.07.2011, 00:00Sezonul sparanghelului aduce o gramada de intrebuintari, iar astazi poti pregati o salata calda pe baza acestei leguminoase. Pofta buna!
Joi, 26.05.2011, 00:00Somonul este un peste sanatos si hranitor, bogat in omega 3, ce poate fi preparat atat la gratar, doar cu sare si piper, cat si intr-un sos asiatic. Aceasta reteta este una exotica, ce imbina dulceata zaharului brun cu aroma otetului balsamic.
Marti, 19.04.2011, 00:00Samy Babou, bucatar-sef la Cantina lui Nicolai din Bucuresti, a gatit pentru emisiunea "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV o reteta de tartar din carne de ton rosu.
Luni, 10.01.2011, 00:00Otetul - un produs iubit de unii, urat de altii. Controversat sau nu, in materie de gust, otetul are rolul sau bine definit in gastronomie, de la simpla lui folosire in salate pana la realizarea unor feluri de mancare mai complexe.
Luni, 13.12.2010, 00:00O salata cu linte si ardei se incadreaza in parametrii pe care nutritionistii ii recomanda pentru mancarea sanatoasa: proteine usor de asimilat, grasimi sanatoase si legume proaspete. In plus, e usor de facut si e gata intr-un sfert de ora.
Miercuri, 13.10.2010, 00:00