Cozonacul este întotdeauna pe mesele românilor la ceas de sărbătoare. Fie că respectă rețeta tradițională, fie că introduc noi ingrediente și încearcă alte rețete, gospodinele pregătesc din timp acest preparat delicios.
Marti, 23.04.2024, 13:08Pentru că de sărbători, pe lângă cozonacii clasici, românești, au apărut și celebri cozonaci italienești Panettone, să afăm amănunte despre istoria acestora și ce ingrediente se folosesc în rețeta clasică de Panettone.
Miercuri, 02.12.2020, 11:33Aura Dajbog, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne spune secretul celui mai bun panettone.
Miercuri, 02.12.2020, 11:23Sărbătoarea de Paște este incompletă fără preparatele tradiționale. Cozonacul este unul dintre ele. Cum timpul este dușmanul nostru, putem recurge la o rețetă simplă de cozonac, Panettone. Iată ce trebuie să știi despre prăjitura cu origini italiene.
Vineri, 23.03.2018, 16:22Panettone este un celebru cozonac italian foarte ușor de făcut. În schimb trebuie respectată lista de ingrediente și succesiunea etapelor rețetei, iar Ralu ne spune tot.
Duminica, 24.12.2017, 10:53