Piftia de porc, cunoscută și sub denumirea de răcitură, este un preparat tradițional românesc ce aduce în fiecare iarnă aromele autentice ale bucătăriei din vremea bunicilor.
Luni, 21.10.2024, 13:57Nicio masă de Revelion nu este completă fără piftia de porc! „Răcitură”, cum o numesc moldovenii sau „aitură”, pentru ardeleni, piftia, felul de mâncare care se pregăteşte pentru noaptea dintre ani, este reinventată şi pentru clienţii mai pretenţioşi. Aspicul din meniu poate fi gătit doar cu legume sau cu fructe de mare şi fură ochii chiar şi străinilor din marile restaurante.
Duminica, 30.12.2018, 19:53Nicio masă de Revelion nu este completă fără piftia de porc! Răcitură, cum o numesc moldovenii sau aitura, pentru ardeleni. Felul de mâncare care se pregăteşte pentru noaptea dintre ani este reinventat şi pentru clienţii mai pretenţioşi....
Duminica, 30.12.2018, 19:26Masa de Crăciun. Rețetă piftie de porc răcituri. Bucatele alese pentru pregătirea mesei de Crăciun joacă un rol destul de important. Piftia Răcitura de porc nu poate lipsi. Iată o rețetă care te poate ajuta să faci cea mai gustoasă și închegată piftie răcitură
Miercuri, 12.12.2018, 13:01