Antena Căutare

Articole despre prospețime

Neatza cu Răzvan și Dani, 2 iulie. Rețeta savuroasă a lui Nicolai Tand pentru pui cu sos chimichurri

Neatza cu Răzvan și Dani, 2 iulie. Rețeta savuroasă a lui Nicolai Tand pentru pui cu sos chimichurri

În ediția Neatza cu Răzvan și Dani din 2 iunie 2024, chef Nicolai Tand a pregătit o delicatesă inspirată din Argentina. Preparatul vedetă de astăzi este puiul cu sos chimichurri!

Marti, 02.07.2024, 15:24
Cum să păstrezi roșiile proaspete mai mult timp. Secretul producătorilor iscusiți

Cum să păstrezi roșiile proaspete mai mult timp. Secretul producătorilor iscusiți

Deși multă lume depozitează roșiile în frigider, experții susțin că este o mare greșeală. Iată unde se depozitează acestea chiar și pe timp de vară!

Marti, 18.06.2024, 15:46
Neatza cu Răzvan și Dani, 21 mai. Rețeta delicioasă a lui Nicolai Tand pentru cotlet milanez cu orez de legume

Neatza cu Răzvan și Dani, 21 mai. Rețeta delicioasă a lui Nicolai Tand pentru cotlet milanez cu orez de legume

În ediția Neatza cu Răzvan și Dani din 21 mai 2024, chef Nicolai Tand a pregătit o delicatesă italienească. Preparatul vedetă de astăzi este reprezentat de cotletul milanez cu orez de legume!

Marti, 21.05.2024, 16:34
Neatza cu Răzvan și Dani, 19 decembrie. Rețeta delicioasă a lui Nicolai Tand pentru sarmale cu pastramă de oaie

Neatza cu Răzvan și Dani, 19 decembrie. Rețeta delicioasă a lui Nicolai Tand pentru sarmale cu pastramă de oaie

În cadrul ediției Neatza cu Răzvan și Dani din 19 decembrie, chef Nicolai Tand a pregătit un deliciu pe placul tuturor românilor. Preparatul vedetă de astăzi este reprezentat de sarmale cu pastramă de oaie, în foi de viță, fierte în zeamă de varză. Rețeta este ideală pentru sărbătorile de iarnă care se apropie din ce în ce mai repede.

Marti, 19.12.2023, 15:00
Neatza cu Răzvan și Dani, 12 decembrie. Rețeta delicioasă a lui Nicolai Tand pentru friptură slow-cooked

Neatza cu Răzvan și Dani, 12 decembrie. Rețeta delicioasă a lui Nicolai Tand pentru friptură slow-cooked

În cadrul ediției Neatza cu Răzvan și Dani din 12 decembrie, chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă specială pentru bucuria tuturor românilor. Este vorba despre o friptură slow cooked, un preparat ideal pentru pofticioși care vor să gătească un altfel de friptură.

Marti, 12.12.2023, 13:49
x