În ediția Neatza cu Răzvan și Dani din 2 iunie 2024, chef Nicolai Tand a pregătit o delicatesă inspirată din Argentina. Preparatul vedetă de astăzi este puiul cu sos chimichurri!
Marti, 02.07.2024, 15:24Deși multă lume depozitează roșiile în frigider, experții susțin că este o mare greșeală. Iată unde se depozitează acestea chiar și pe timp de vară!
Marti, 18.06.2024, 15:46În ediția Neatza cu Răzvan și Dani din 21 mai 2024, chef Nicolai Tand a pregătit o delicatesă italienească. Preparatul vedetă de astăzi este reprezentat de cotletul milanez cu orez de legume!
Marti, 21.05.2024, 16:34În cadrul ediției Neatza cu Răzvan și Dani din 19 decembrie, chef Nicolai Tand a pregătit un deliciu pe placul tuturor românilor. Preparatul vedetă de astăzi este reprezentat de sarmale cu pastramă de oaie, în foi de viță, fierte în zeamă de varză. Rețeta este ideală pentru sărbătorile de iarnă care se apropie din ce în ce mai repede.
Marti, 19.12.2023, 15:00În cadrul ediției Neatza cu Răzvan și Dani din 12 decembrie, chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă specială pentru bucuria tuturor românilor. Este vorba despre o friptură slow cooked, un preparat ideal pentru pofticioși care vor să gătească un altfel de friptură.
Marti, 12.12.2023, 13:49