Chef Florin Dumitrescu a scos la iveală rețeta de supă de ceapă cu care a reușit să câștige amuleta în ediția 15 din sezonul 11 Chefi la cuțite. Iată cum se prepară și care este secretul juratului.
În ediția 6 a sezonului 9 Chefi la cuțite, Paul Vasile a preparat o spectaculoasă rețetă de păstrăv poșat cu piure de conopidă și spumă de soc, pentru care a primit aprecieri maxime.
Una dintre rețetele apreciate maxim de cei trei jurați, în sezonul 9, ediția 4 Chefi la cuțite, a fost această spectaculoasă rețetă de Choux Craquelin, preparată de concurenta Elena Matei.
În ediția 3 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, concurenta Nicoleta Pop i-a cucerit pe cei trei jurați cu o rețetă de linguine cu creveți și cremă de zucchini.
Mult mai gustoasă și mai sănătoasă este rețetă de cheeseburger cu chifle preparate în casă! Preparatul cel mai adorat în rândul copiilor.
Pieptul de pui poate să fie destul de fad la gust și doar un bucătar priceput știe cum trebuie gătit ca să aibă o textură fină și un gust delicios! Ai încercat vreodată rețeta de pui Margherita, cu sos pesto, roșii și mozzarella?