În ediția din 23 decembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat tort Mascarpone Caramel, un super desert. Iată cum a preparat, dar și ce ingrediente a folosit pentru acest preparat.
În ediția din 22 decembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat paste cu sos de unt. Iată ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această ediție a matinalului de la Antena 1.
În ediția din 21 decembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Rizea, bucătarul matinalului, a pregătit vită Wellington (mușchiuleț de vită în foietaj). Iată ce ingrediente a folosit, dar și modul de preparare.
În ediția din 20 decembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit Somon în crustă cu salsa picantă și sos avocado. Iată ce ingrediente a folosit, dar și modul de preparare.
În ediția din 29 noiembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit ruladă cu nuci. Iată ce ingrediente a folosit, dar și modul de preparare.
În ediția din 16 decembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat Bulgărași gingași, un super desert. Iată cum a preparat, dar și ce ingrediente a folosit pentru acest preparat.
În ediția din 7 decembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit somon sălbatic și risotto cu mazăre. Iată ce ingrediente a folosit, dar și modul de preparare.
În ediția din 4 decembrie 2022 a emisiunii Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand a preparat costiță la cuptor cu sos acrișor. Iată ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această ediție a matinalului de la Antena 1.
În ediția din 28 noiembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat cremă de dovleac cu somon. Iată ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această ediție a matinalului de la...
În ediția din 25 noiembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat Super Pavlova, un super desert. Iată cum a preparat, dar și ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această...
În ediția din 24 noiembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat pește cu legume și sos de capere. Iată ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această ediție a matinalului...
În ediția din 23 noiembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat couscous cu legume. Iată ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această ediție a matinalului de la Antena 1.
În ediția din 22 noiembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit chifle de pește marinate în sos de creveți și tahini. Iată ce ingrediente a folosit, dar și modul de preparare.
În ediția din 21 noiembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit medalion de porc cu piure de morcovi și sfeclă la cuptor. Iată ce ingrediente a folosit, dar și modul de preparare.
În ediția din 18 noiembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat salam de biscuiți, un super desert. Iată cum a preparat, dar și ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această...
În ediția din 16 noiembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat Praz cu sos de roșii și măsline. Iată ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această ediție a matinalului...
În ediția din 15 noiembrie 2022, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit două rețete inedite: Miel la cuptor în sos de pere și cartofi copți, dar și swordfish cu sos de citrice și sparanghel.
În ediția din 9 noiembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat mâncare de ciorbă de porc cu varză. Iată ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această ediție a...
În ediția din 8 noiembrie 2022, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit cotlet de miel: "Le marinez în puțin iaurt, puțin lapte și coajă de lime", s spus acesta.
În ediția din 6 noiembrie 2022 a emisiunii Neatza de Weekend, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat Gnocchi cu creveți și spanac. Iată ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această ediție a matinalului...
În ediția din 2 noiembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat mâncare de gutui cu carne de porc. Iată ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această ediție a matinalului...
În ediția din 1 noiembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat varză și carne trase la tigaie. Iată ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această ediție a matinalului de...
În ediția din 31 octombrie 2022, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit pate de ficat. Iată ce ingrediente a folosit, dar și modul de preparare.
În ediția din 28 octombrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat Tartă cu blat de biscuiți, un super desert. Iată cum a preparat, dar și ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din...
În ediția din 27 octombrie 2022, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit mai multe rețete de pizza. Iată ce ingrediente a folosit, dar și modul de preparare.
În ediția din 26 octombrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat Brânză halloumi cu miere și usturoi. Iată ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această ediție a...
Ediția din 21 octombrie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat prăjitura Ișler.
În ediția din 19 octombrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat Savarină. Iată ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această ediție a matinalului de la Antena 1.
În ediția din 18 octombrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat Chiftele. Iată ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această ediție a matinalului de la Antena 1.
În ediția din 17 octombrie 2022, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă de cheesecake: "Folosim biscuiți digestivi pe care i-am tocat cu ajutorul unui mixer, am adăugat unt topit și apoi...
Ediția din 14 octombrie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat o prajitura delicioasa de toamna.
În ediția din 13 octombrie 2022, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă de pizza: Avem nevoie de un cuptor care să ajungă la 250 de grade și să fie foarte bine încălzit.
În ediția din 12 octombrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat Cartofi prăjiți cu ou. Iată ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această ediție a matinalului de la...
În ediția din 11 octombrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat Tocaniță de vițel. Iată ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această ediție a matinalului de la Antena 1.
În ediția din 10 octombrie 2022, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă de Tartă cu gutui. ”Foile de plăcintă le tai foarte subțiri și le amestec cu iaurt grecesc. Urmează să amestec...
În ediția din 30 septembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat Tortul prietenei, un super desert. Iată cum a preparat, dar și ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această...
În ediția din 22 septembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat salată de dovleac. Iată cum a preparat, dar și ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această ediție a...
În ediția din 27 septembrie 2022, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit Supă de ceapă, un preparat preferat de orice gurmand.
În ediția din 26 septembrie 2022, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit Baklava Cheesecake, un preparat pentru toți pofticioșii.
În ediția din 23 septembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat Rotițe dulci, un super desert. Iată cum a preparat, dar și ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această...
În ediția din 22 septembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat pilaf de orez cu carne de pui. Iată cum a preparat, dar și ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această...
În ediția din 21 septembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat cremă de dovleac. Iată cum a preparat, dar și ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această ediție a...
În ediția din 19 septembrie 2022, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit o super rețetă de creveți saganaki. ”Punem ulei de măsline, ceapă, usturoi, busuioc și roșii uscate și chilli într-o...
În ediția din 16 spetembrie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat un ”Tort Krantz”.
În ediția din 11 septembrie 2022 a emisiunii Super Neatza de Weekend, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat ciorba de pui cu legume .”Pentru a ieși o ciorbă bună ai nevoie de oase. Eu am ales niște ciocănele de pui. În tigaie am...
În ediția din 9 septembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, bucătarul Vladutz va găti găluște de prune și o rețetă simplă de mic dejun. Pesmetul pentru găluște trebuie puțin călit în unt cu puțin ulei, se adaugă zahărul și la final...
În ediția din 8 septembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat somon, aripioare de pui la barbecue, paste picante cu pui asiatic și cu vinete: „Pun ceapă verde, ulei de măsline, sare, piper,...
În ediția din 7 septembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat terina de pui. ”Voi face o supă de pui din oase. Carnea, o parte o voi toca, o parte voi lăsa și întreagă și cu supa de la oase...
În ediția din 6 septembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit o super rețetă de terină de porc cu jambon ”Folosesc carne tocată din porc cu jambon, cimbru și rozmarin. O să folosesc o tavă ce...
În ediția din 5 septembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit o super rețetă de cheesecake sărat. ”Fac o bază din biscuiți sărați pe care i-am pus la mixer. I-am făcut aproape pudră. Am...