În ediția din 21 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară o supă cremă de morcovi cu lapte de cocos, plină de culoare și savoare.
În ediția din 21 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară o supă de morcov cu lapte de cocoș, chec de portocale și crochete de șalău în sos de roșii cu iaurt...
În ediția din 20 februarie 2022, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat "Piept de rață cu legume". "Astăzi voi face un piept de rață pe care îl voi găti în sânge. Am să prăjesc rața în tigaia...
Ediția din 18 februarie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit un desert delicios! Este vorba despre un tort cu ciocolată și vișine din vișinată pe care Vlăduț l-a denumit ”Tort petrecăreț”.
Ediția din 18 februarie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit cu desert delicios! Este vorba despre un tort de ciocolată - Tort petrecăreț Tortul conține 70%...
În ediția din 16 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o interesantă rețetă de gnocchi de casă cu sos de brânzeturi și varză de Bruxelles.
În ediția din 16 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat "Gnocchi ". Iar ingredientele folosite au fost următoarele: oua, cascaval, cartofi, morcovi, dar si alte ingrediente...
În ediția din 15 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat un mic dejun delicios: "Friganele". Iar ingredientele folosite au fost următoarele: "pâine, ardei gras roșu, pâine,...
În ediția din 11 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, ne prepară o super rețetă de tort diplomat.
În ediția din 11 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, ne prepară o super rețetă de tort diplomat. ”Astăzi voi prepara un tort diplomat, însă este unul special. Am trei tipuri de...
În ediția din 7 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară o delicioasă rețetă de supă de pui grecească. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: carne de pui, năut, lămâie, fenicul, brânză feta.
În ediția din 7 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară supă de pui grecească. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: carne de pui, năut, lămâie,...
În ediția din 4 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat o rețetă de tort de mere cu cremă de zahăr ars și frișcă.
În ediția din 4 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat un tort de mere răsturnat. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: mere gala, ouă, miez nuca, unt, lapte, lămâie,...
În ediția din 3 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară trei feluri de pizza și focaccia. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: brânză, mozzarella gourmet, făină de semola, apă, sare, drojdie, sos de roșii, ulei de măsline,
În ediția din 3 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară trei feluri de pizza. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: brânză, mozzarella gourmet, făină de...
”În ediția din 30 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza de weekend, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o delicioasă rețetă de tocăniță de cartofi cu cârnați de casă.
În ediția din 30 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat ”șnițel de pui și paște cu pui”. ”Am pus ceapă, morcov ras, cârnații fără ulei, boia, chimen, o conservă de...
În ediția din 28 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat o delicioasă și spectaculoasă rețetă de tort de biscuiți cu ciocolată albă și căpșuni, pe care l-a denumit ”Sweet Kiss”.
În ediția din 28 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat tortul ”Sweet Kiss”. ”Pentru un cerc de tort cu diametrul de 26 de cm aveți nevoie de căpșuni, 400 de grame de biscuiți...
În ediția din 27 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară "Bouillabaisse". ”Este o rețeță grecească la care se folosește șapte pești sau minim trei pești. Este un fel...
În ediția din 26 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat deosebit de delicios. ”Astăzi voi face pui cu lapte de cocos și orez, iar deasupra, ca să aduc un pic de aciditate, o să pun măr verde. Mai adaug ceapă, usturoi, ghimbir, un strop de sos de soia și legume”, a declarat bucătarul de la Neatza.
În ediția din 26 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat deosebit de delicios. ”Astăzi voi face pui cu lapte de cocos și orez, iar deasupra, ca să aduc un pic de aciditate, o...
În ediția din 25 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat ”Paste cu legume”. ”Paste cu vinete, măsline, capere, roșii uscate, ceapă, usturoi. După ce fierb pastele în...
În ediția din 21 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat o rețetă proprie de salam de biscuiți cu fistic și sirop de ciocolată albă cu caramel sărat.
În ediția din 21 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat un salam de biscuiți. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: biscuiți populari, unt, caramel sărat, fistic, lapte,...
În ediția din 20 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară toast-uri delicioase de iarna. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: halloumi, jambon, prosciutto, sare,...
În ediția din 20 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară toast-uri delicioase de iarna. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: halloumi, jambon, prosciutto, sare,...
În ediția din 19 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a preparat ”șnițel de pui și paște cu pui”. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: piept de pui, ouă, bacon, ardei...
În ediția din 18 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a preparat ”Burrito”. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: somon, cartofi, ceapă, porumb, cașcaval, ou, fasole,...
În ediția din 17 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, a preparat o rețetă de supă cremă de dovleac copt cu creveți, o rețetă de ruladă de pui cu salsa grecească și pancetta, dar și o rețetă de chec cu afine și ciocolată albă cu limoncello.
În ediția din 17 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară "Supă de dovleac copt cu creveți, ruladă de pui cu salsa grecească și chec cu afine. Iar ingredientele folosite...
În ediția din 14 decembrie 2022, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătar, patiser și antreprenor de succes, a preparat ”Quiche cu spanac și brânză de capră”. ”Spanacul îl tragem ușor în tigaie cu ceapă tocată,...
În ediția din 14 decembrie 2022, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătar, patiser și antreprenor de succes, a preparat ”Quiche cu spanac și brânză de capră”. ”Spanacul îl tragem ușor în tigaie cu ceapă tocată,...
În ediția din 12 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat ”Mousse de ciocolată albă”. ”Ciocolata albă este grasă și atunci nu trebuie să mai punem unt. Ca să o aerez un...
În ediția din 11 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat mai multe rețete cu caracatiță, una dintre acestea fiind preferata lui Florin Ristei: Salată de cartofi cu caracatiță și sos de brânzeturi.
În ediția din 11 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat ”Caracatița cu cartofi”. ”Caracatița o voi fierbe în sfeclă roșie și o să aibă o culoare foarte frumoasă. O...
În ediția din 10 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat o interesantă rețetă de șnițele din cotlet de porc și mere umplute cu cremă de brânzeturi și nuci, inspirată din bucătăria germană, pe care a denumit-o ”Cotlet magic”.
În ediția din 10 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat ”Cotlet magic”. ”Ca ingrediente aveți nevoie de cotlet de porc cu os și dacă este posibil să aibă o crustă de grăsime,...
În ediția din 23 decembrie 2021 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, îndrăgitul bucătar al matinalului, a preparat o delicioasă rețetă de ”Friptura cu o mie de gusturi pentru masa de Crăciun”.
În ediția din 23 decembrie 2021 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat ”Friptura cu o mie de gusturi”. ”Astăzi o să prepar o friptură minunată, o friptură pentru masa de Crăciun. Este vorba de...
Ediția din 21 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit ”Salată de boeuf cu pui. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: șuncă, cașcaval, ouă, ciuperci, pui, cartofi albi ,cartofi violeți, ouă de prepeliță, ceapă, ardei căpia, țelină, morcov,
Ediția din 21 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit ”Salată de boeuf cu pui. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: șuncă, cașcaval, ouă, ciuperci, pui, cartofi albi ,cartofi violeți, ouă de...
În ediția din 20 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, îndrăgitul bucătar al emisiunii a preparat o rețetă de fursecuri sub formă de bulgărași cu glazură de ciocolată albă și fistic.
Ediția din 20 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Vlăduț, bucătarul emisiunii, alături de chef Roxana Blenche, a gătit ”Bulgărași magici”, un desert de iarnă și de sărbătoare. Iar ingredientele folosite au fost...
În ediția din 16 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii a preparat o rețetă de piept de rață cu chipsuri de păstârnac și parmezan pe care a denumit-o ”Croque de rață cu chipsuri de păstârnac”.
Ediția din 16 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit un desert denumit ”Croque de rață cu chipsuri de păstârnac”. Iar ingredientele de bază folosite au fost...
În ediția din 13 decembrie 2021, de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat o delicioasă rețetă de pui cu sos de ciuperci.
În ediția din 13 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, bucătarul emisiunii, a gătit ”Pui cu ciuperci”, iar ingredientele folosite au fost următoarele: un pui, hribi, ceapă, ciumbru, sare, piper, orez, dar și alte ingrediente....
În ediția din 12 decembrie 2021, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a a preparat o rețetă de Chifle cu umplutură de pizza. Este o rețetă de pe Tick Tock pe care i-a sugerat-o Cuza.