În ediția din 12 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a gătit ”Chiftele de pizza”, iar ingredientele folosite au fost următoarele: brânzeturi, șuncă și aluat de pizza. ”Pregătesc o...
În ediția din 10 decembrie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț, îndrăgitul bucătar al emisiunii i-a surprins pe matinali cu o delicioasă rețetă de tiramisu cu portocale și mini eclere.
Ediția din 10 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit un desert denumit ”Tort tiramisu”, un preparat de iarnă și de sărbătoare. Iar ingredientele de bază folosite au...
În ediția din 9 decembrie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă inedită și foarte interesantă de pâine, pe care a denumit-o ”Pâinea lui Moș Crăciun”. Este un preparat de iarnă și de sărbătoare cu gust dulce și fructat.
Ediția din 9 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Pâinea lui Moș Crăciun”, un preparat de iarnă și de sărbătoare. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: făină, maya, caise...
În ediția din 7 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul emisiunii, a gătit ”Praz cu măsline”, iar ingredientele folosite au fost următoarele: șoric de porc, praz, castraveți murați, măsline,...
În ediția din 6 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit o interesantă rețetă de Pastitsio, o rețetă de macaroane cu carne la cuptor din bucătăria grecească, un preparat de iarnă și de sărbătoare.
Ediția din 6 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Burgeri cu piure de pastarnac copt și pastitsio”, un preparat de iarnă și de sărbătoare. Iar ingredientele folosite au fost următoarele:...
În ediția din 3 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, pentru că a fost zi de vineri, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de biscuiți cu fistic și cireșe confiate, pe care i-a denumit ”Biscuiți Prichindel”.
În ediția din 3 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat biscuitele ”Prichindel”, care conține ouă, fistic, făină, dar și alte ingrediente delicioase. ”Este o rețetă de biscuite cu...
În ediția din 2 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, iscusitul bucătar al emisiunii, a preparat o delicioasă rețetă de pate de păstrăv afumat cu sfeclă roșie și mere coapte. Pentru servire a mai preparat crocănțele din aluat de pâine cu cărbune și praz umplut cu bacon și cașcaval.
În ediția din 2 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat un ”Păstrăv îmbujorat”, care conține ca ingrediente: file de păstrăv afumat, mascarpone, sfeclă roșie murată, pastă de hrean,...
În ediția din 29 noiembrie 2021, ediție aniversară a matinalului Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, îndrăgitul bucătar al emisiunii a preparat rețeta proprie de tort Pavlova cu frișcă și căpșuni.
În ediția din 29 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat ”Pavlova”, un desert ușor de făcut, iar ingredientele folosite au fost următoarele: albușuri de ou, zahăr pudră fără amidon,...
În ediția din 26 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat un ”Parfait de ciocolată”, desert ușor de făcut, iar ingredientele folosite au fost următoarele: ouă, zahăr, ciocolată amăruie...
În ediția din 25 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de salată bavareză de post, dar și o rețetă minunată de tartă cu brânzeturi, șuncă și pere.
În ediția din 25 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Salată bavareză”, un preparat de post ușoar de făcut, iar ingredientele folosite au fost următoarele: cârnați nemțești, cartofi,...
În ediția din 24 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a gătit ”Pork belly”, iar ingredientele folosite au fost următoarele: pork belly, mălai, pesmet, cotlet de porc, ou, ceapă, făină,...
În ediția din 22 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit o rețetă de cotlet de porc cu garnitură de varză roșie pe care a denumit-o ”Cotlet de porc cu aromă de toamna”.
În ediția din 22 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Cotlet de porc cu aromă de toamna”, un preparat cu o ușoară tentă germană, iar ingredientele folosite au fost următoarele: varză...
În ediția din 19 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Plăcintă cu prune și sos de vanilie”, o rețetă de toamnă. Ca și ingrediente a folosit, pe lângă sosul de vanilie, prune, zahăr, scorțișoară, nucă, dar și alte ingrediente delicioase.
În ediția din 19 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Gomboți cu prune”, o rețetă de toamnă, iar ingrediente a folosit sos de vanilie, prune, zahăr, scorțișoară, nucă, dar și alte...
În ediția din 18 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit o rețetă de aripioare cu piure de păstârnac și gutui coapte pe care a denumit-o ”Aripioare rebele”. Este o rețetă de toamnă,cu multe ingrediente delicioase.
În ediția din 18 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Aripioare rebele”, o rețetă de toamnă, iar ingrediente a folosit sos barbeque, muștar, miere, gutui, chimen, dar și alte ingrediente...
În ediția din 15 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de dovleac copt cu cartofi pai și salsa de sfeclă cu gutui și mere coapte pe care a denumit-o ”Dovleac magic”
În ediția din 15 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Dovleac magic”, o rețetă de toamnă, iar ingrediente a folosit mere, cartofi, dovleac, gutui, sfeclă roșie și semințe de dovleac....
În ediția din 14 noiembrie 2021, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand a preparat salată de fructe de mare, pentru care aveți nevoie de caracatiță, creveți, calamar, dar și de alte ingrediente delicioase. ”Pun apă la fiert, tentacule...
În ediția din 11 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat două rețete cu specific italian: o pizza cu ciuperci și pizzette cu vinete.
În ediția din 11 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat două rețete cu specific italian: o pizza cu mai multe feluri de ciuperci și pizette. Pentru prepararea lor a folosit ciuperci portobello...
În ediția din 10 noiembrie 2021, de la Neatza cu Razvan si Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă italiană. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: Pastre, unt, rosii, ulei, ardei iute...
În ediția din 10 noiembrie 2021, de la Neatza cu Razvan si Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă de zucchini. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: Ulei, zucchini, branza, carne tocata, sare, piper, vin alb,
În ediția din 9 noiembrie 2021, de la Neatza cu Razvan si Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă italiană de paste din griș cu sos de tomate, fără ouă.
În ediția din 9 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o o rețetă de pui într-o marinadă de senzație cu ulei de măsline extravergin la care a adăugat curcuma, sos de soia și piper. Pe lângă aceasta a pus trei tipuri de sos, dar și o garnitură de cartofi dulci.
În ediția din 9 noiembrie 2021, de la Neatza cu Razvan si Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă italiana. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: Pastre, unt, rosii, ulei, ardei iute,
În ediția din 8 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o o rețetă de pui cu cartofi pai și trei sosuri de ardei, absolut delicioasă și în culorile toamnei.
În ediția din 8 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o o rețetă de pui într-o marinadă de senzație cu ulei de măsline extravergin la care a adăugat curcuma, sos de soia și piper. Pe...
În ediția din 5 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, îndrăgitul bucătar al matinalului a preparat o rețetă interesantă de fursecuri cu fructe uscate pe care le-a denumit: Fursecuri Norocel
În ediția din 5 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o prăjitură delicioasă, pentru care aveți nevoie de următoarele: merișoare, prune, smochine, curmale și nuci, dar și alte ingrediente...
În ediția din 4 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat pizza cu trei feluri de pește.
În ediția din 4 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat pizza cu trei feluri de pește, pentru care aveți nevoie de următoarele: aluat, ton somon, păstrăv afumat, dar și alte ingrediente...
În ediția din 2 noiembrie 2021 de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat mâncăruri din gutui. Pentru care aveți nevoie de conopidă, gutui, carne de rață, scorțișoară, salată, dar și de alte ingrediente delicioase....
În ediția din 1 noiembrie 2021 de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o rețetă de conopidă la cuptor.
În ediția din 1 noiembrie 2021 de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat cu conopidă. Pentru care aveți nevoie de conopidă, unt, ouă, pesmet, smântână, ceapă, dar și de alte ingrediente delicioase. Super Neatza este...
În ediția din 29 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat găluște cu prune, la cererea îndrăgiților matinali.
În ediția din 29 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat găluște cu prune. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: prune, cartofi roșii, piure de cartofi, pesmet, zahăr,...
În ediția din 28 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat două rețete de pizza: Pizza cu șuncă și rodie și Pizza cu carne tocată.
În ediția din 28 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat doua tipuri de pizza, picanta si cu carne tocata. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: sunca padurea neagra, rodie,...
În ediția din 27 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o delicioasă rețetă de Cartofi cu pulpe de pui pe pat de mămăliguță.
În ediția din 27 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând a preparat cartofi cu pui la cuptor. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: cartofi, bacon, ouă, unt, ciuperci, mălai, foi de varză, ciocănele...
În ediția din 25 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru că este sezonul dovleacului, Vlăduț, bucătarul de la matinal ne recomandă o rețetă de pâine cu dovleac și cremă de brânzeturi fructată.