În ediția din 7 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul emisiunii, a gătit ”Praz cu măsline”, iar ingredientele folosite au fost următoarele: șoric de porc, praz, castraveți murați, măsline,...
Marti, 07.12.2021, 08:24În ediția din 6 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit o interesantă rețetă de Pastitsio, o rețetă de macaroane cu carne la cuptor din bucătăria grecească, un preparat de iarnă și de sărbătoare.
Luni, 06.12.2021, 17:22Ediția din 6 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Burgeri cu piure de pastarnac copt și pastitsio”, un preparat de iarnă și de sărbătoare. Iar ingredientele folosite au fost următoarele:...
Luni, 06.12.2021, 08:30În ediția din 3 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, pentru că a fost zi de vineri, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de biscuiți cu fistic și cireșe confiate, pe care i-a denumit ”Biscuiți Prichindel”.
Vineri, 03.12.2021, 13:38În ediția din 3 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat biscuitele ”Prichindel”, care conține ouă, fistic, făină, dar și alte ingrediente delicioase. ”Este o rețetă de biscuite cu...
Vineri, 03.12.2021, 12:02În ediția din 2 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, iscusitul bucătar al emisiunii, a preparat o delicioasă rețetă de pate de păstrăv afumat cu sfeclă roșie și mere coapte. Pentru servire a mai preparat crocănțele din aluat de pâine cu cărbune și praz umplut cu bacon și cașcaval.
Joi, 02.12.2021, 16:12În ediția din 2 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat un ”Păstrăv îmbujorat”, care conține ca ingrediente: file de păstrăv afumat, mascarpone, sfeclă roșie murată, pastă de hrean,...
Joi, 02.12.2021, 11:59În ediția din 29 noiembrie 2021, ediție aniversară a matinalului Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, îndrăgitul bucătar al emisiunii a preparat rețeta proprie de tort Pavlova cu frișcă și căpșuni.
Luni, 29.11.2021, 19:06În ediția din 29 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat ”Pavlova”, un desert ușor de făcut, iar ingredientele folosite au fost următoarele: albușuri de ou, zahăr pudră fără amidon,...
Luni, 29.11.2021, 12:04În ediția din 26 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat un ”Parfait de ciocolată”, desert ușor de făcut, iar ingredientele folosite au fost următoarele: ouă, zahăr, ciocolată amăruie...
Vineri, 26.11.2021, 08:29În ediția din 25 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de salată bavareză de post, dar și o rețetă minunată de tartă cu brânzeturi, șuncă și pere.
Joi, 25.11.2021, 13:12În ediția din 25 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Salată bavareză”, un preparat de post ușoar de făcut, iar ingredientele folosite au fost următoarele: cârnați nemțești, cartofi,...
Joi, 25.11.2021, 08:36În ediția din 24 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a gătit ”Pork belly”, iar ingredientele folosite au fost următoarele: pork belly, mălai, pesmet, cotlet de porc, ou, ceapă, făină,...
Miercuri, 24.11.2021, 08:56În ediția din 22 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit o rețetă de cotlet de porc cu garnitură de varză roșie pe care a denumit-o ”Cotlet de porc cu aromă de toamna”.
Luni, 22.11.2021, 13:31În ediția din 22 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Cotlet de porc cu aromă de toamna”, un preparat cu o ușoară tentă germană, iar ingredientele folosite au fost următoarele: varză...
Luni, 22.11.2021, 08:54În ediția din 19 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Plăcintă cu prune și sos de vanilie”, o rețetă de toamnă. Ca și ingrediente a folosit, pe lângă sosul de vanilie, prune, zahăr, scorțișoară, nucă, dar și alte ingrediente delicioase.
Vineri, 19.11.2021, 18:07În ediția din 19 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Gomboți cu prune”, o rețetă de toamnă, iar ingrediente a folosit sos de vanilie, prune, zahăr, scorțișoară, nucă, dar și alte...
Vineri, 19.11.2021, 11:31În ediția din 18 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit o rețetă de aripioare cu piure de păstârnac și gutui coapte pe care a denumit-o ”Aripioare rebele”. Este o rețetă de toamnă,cu multe ingrediente delicioase.
Joi, 18.11.2021, 16:50În ediția din 18 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Aripioare rebele”, o rețetă de toamnă, iar ingrediente a folosit sos barbeque, muștar, miere, gutui, chimen, dar și alte ingrediente...
Joi, 18.11.2021, 08:34În ediția din 15 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de dovleac copt cu cartofi pai și salsa de sfeclă cu gutui și mere coapte pe care a denumit-o ”Dovleac magic”
Luni, 15.11.2021, 15:12În ediția din 15 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Dovleac magic”, o rețetă de toamnă, iar ingrediente a folosit mere, cartofi, dovleac, gutui, sfeclă roșie și semințe de dovleac....
Luni, 15.11.2021, 12:00În ediția din 14 noiembrie 2021, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand a preparat salată de fructe de mare, pentru care aveți nevoie de caracatiță, creveți, calamar, dar și de alte ingrediente delicioase. ”Pun apă la fiert, tentacule...
Duminica, 14.11.2021, 13:23În ediția din 11 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat două rețete cu specific italian: o pizza cu ciuperci și pizzette cu vinete.
Joi, 11.11.2021, 14:45În ediția din 11 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat două rețete cu specific italian: o pizza cu mai multe feluri de ciuperci și pizette. Pentru prepararea lor a folosit ciuperci portobello...
Joi, 11.11.2021, 09:19În ediția din 10 noiembrie 2021, de la Neatza cu Razvan si Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă italiană. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: Pastre, unt, rosii, ulei, ardei iute...
Miercuri, 10.11.2021, 12:30În ediția din 10 noiembrie 2021, de la Neatza cu Razvan si Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă de zucchini. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: Ulei, zucchini, branza, carne tocata, sare, piper, vin alb,
Miercuri, 10.11.2021, 08:22În ediția din 9 noiembrie 2021, de la Neatza cu Razvan si Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă italiană de paste din griș cu sos de tomate, fără ouă.
Marti, 09.11.2021, 18:25În ediția din 9 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o o rețetă de pui într-o marinadă de senzație cu ulei de măsline extravergin la care a adăugat curcuma, sos de soia și piper. Pe lângă aceasta a pus trei tipuri de sos, dar și o garnitură de cartofi dulci.
Marti, 09.11.2021, 13:14În ediția din 9 noiembrie 2021, de la Neatza cu Razvan si Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă italiana. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: Pastre, unt, rosii, ulei, ardei iute,
Marti, 09.11.2021, 08:28În ediția din 8 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o o rețetă de pui cu cartofi pai și trei sosuri de ardei, absolut delicioasă și în culorile toamnei.
Luni, 08.11.2021, 14:03În ediția din 8 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o o rețetă de pui într-o marinadă de senzație cu ulei de măsline extravergin la care a adăugat curcuma, sos de soia și piper. Pe...
Luni, 08.11.2021, 10:26În ediția din 5 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, îndrăgitul bucătar al matinalului a preparat o rețetă interesantă de fursecuri cu fructe uscate pe care le-a denumit: Fursecuri Norocel
Vineri, 05.11.2021, 14:17În ediția din 5 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o prăjitură delicioasă, pentru care aveți nevoie de următoarele: merișoare, prune, smochine, curmale și nuci, dar și alte ingrediente...
Vineri, 05.11.2021, 12:00În ediția din 4 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat pizza cu trei feluri de pește.
Joi, 04.11.2021, 14:48În ediția din 4 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat pizza cu trei feluri de pește, pentru care aveți nevoie de următoarele: aluat, ton somon, păstrăv afumat, dar și alte ingrediente...
Joi, 04.11.2021, 12:23În ediția din 2 noiembrie 2021 de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat mâncăruri din gutui. Pentru care aveți nevoie de conopidă, gutui, carne de rață, scorțișoară, salată, dar și de alte ingrediente delicioase....
Marti, 02.11.2021, 12:07În ediția din 1 noiembrie 2021 de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o rețetă de conopidă la cuptor.
Luni, 01.11.2021, 17:05În ediția din 1 noiembrie 2021 de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat cu conopidă. Pentru care aveți nevoie de conopidă, unt, ouă, pesmet, smântână, ceapă, dar și de alte ingrediente delicioase. Super Neatza este...
Luni, 01.11.2021, 12:04În ediția din 29 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat găluște cu prune, la cererea îndrăgiților matinali.
Vineri, 29.10.2021, 14:17În ediția din 29 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat găluște cu prune. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: prune, cartofi roșii, piure de cartofi, pesmet, zahăr,...
Vineri, 29.10.2021, 08:32În ediția din 28 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat două rețete de pizza: Pizza cu șuncă și rodie și Pizza cu carne tocată.
Joi, 28.10.2021, 13:44În ediția din 28 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat doua tipuri de pizza, picanta si cu carne tocata. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: sunca padurea neagra, rodie,...
Joi, 28.10.2021, 08:30În ediția din 27 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o delicioasă rețetă de Cartofi cu pulpe de pui pe pat de mămăliguță.
Miercuri, 27.10.2021, 16:34În ediția din 27 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând a preparat cartofi cu pui la cuptor. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: cartofi, bacon, ouă, unt, ciuperci, mălai, foi de varză, ciocănele...
Miercuri, 27.10.2021, 08:30În ediția din 25 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru că este sezonul dovleacului, Vlăduț, bucătarul de la matinal ne recomandă o rețetă de pâine cu dovleac și cremă de brânzeturi fructată.
Luni, 25.10.2021, 16:48În ediția din 25 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru că este sezonul dovleacului, Vlăduț, bucătarul de la matinal ne recomandă o pâine cu dovleac și o cremă magică. Dovleacul trebuie să fie preparat în prealabil,...
Luni, 25.10.2021, 08:42În ediția din 22 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț ne propune o rețeta de Mere în pijama. Bucătarul de la Neatza a folosit ca ingrediente făină, ouă, lapte, unt, lămâie. Preparatul este extrem de delicios, pofticioșii se vor desfăta cu un super desert.
Vineri, 22.10.2021, 14:29În ediția din 22 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț ne propune o rețeta de Mere în pijama. Bucătarul de la Neatza a folosit ca ingrediente făină, ouă, lapte, unt, lămâie. Preparatul este extrem de delicios,...
Vineri, 22.10.2021, 09:18În ediția din 21 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț ne propune o rețeta de Pizza cu șuncă preparată în patru moduri. Bucătarul de la Neatza a folosit ca ingrediente salam picant, pere, gorgonzolla, nuci, smochine. Blatul a fost același care se folosește in special pentru pizza.
Joi, 21.10.2021, 13:37În ediția din 21 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț ne propune o rețeta de Pizza cu șuncă. Bucătarul de la Neatza a folosit ca ingrediente salam picant, pere, gorgonzolla, nuci, smochine. Blatul a fost același care se folosește in special pentru pizza.
Joi, 21.10.2021, 08:44