În ediția din 25 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru că este sezonul dovleacului, Vlăduț, bucătarul de la matinal ne recomandă o rețetă de pâine cu dovleac și cremă de brânzeturi fructată.
În ediția din 25 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru că este sezonul dovleacului, Vlăduț, bucătarul de la matinal ne recomandă o pâine cu dovleac și o cremă magică. Dovleacul trebuie să fie preparat în prealabil,...
În ediția din 22 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț ne propune o rețeta de Mere în pijama. Bucătarul de la Neatza a folosit ca ingrediente făină, ouă, lapte, unt, lămâie. Preparatul este extrem de delicios, pofticioșii se vor desfăta cu un super desert.
În ediția din 22 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț ne propune o rețeta de Mere în pijama. Bucătarul de la Neatza a folosit ca ingrediente făină, ouă, lapte, unt, lămâie. Preparatul este extrem de delicios,...
În ediția din 21 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț ne propune o rețeta de Pizza cu șuncă preparată în patru moduri. Bucătarul de la Neatza a folosit ca ingrediente salam picant, pere, gorgonzolla, nuci, smochine. Blatul a fost același care se folosește in special pentru pizza.
În ediția din 21 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț ne propune o rețeta de Pizza cu șuncă. Bucătarul de la Neatza a folosit ca ingrediente salam picant, pere, gorgonzolla, nuci, smochine. Blatul a fost același care se folosește in special pentru pizza.
În ediția din 20 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a prezentat patru moduri de a găti fasolea albă, unul mai delicios decât altul.
În ediția din 20 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a prezentat o rețetă delicioasă care conține oțet, ulei, ceapă roșie, sare, piper, rucola, roșie, dar și alte ingrediente delicioase, denumită ”Salată...
În ediția din 19 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a prezentat o rețetă delicioasă de mic dejun în stil italian: Ouă florentine cu spanac.
În ediția din 19 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a prezentat o rețetă delicioasă care conține unt, făină, lapte, sare, piper, parmezan, spanac, dar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Ouă florentine cu spanac”.
În ediția din 18 octombrie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț a preparat o rețetă foarte gustoasă, din bucătăria românească și anume: Praz cu măsline și coaste afumate, în dovleac copt.
În ediția din 18 octombrie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț ne propune o rețetă denumită ”Praz cu măsline și afumătură”. Bucătarul de la Neatza a folosit ca ingrediente măsline, praz, lămâie, suc de roșii ulei de măsline și...
În ediția din 17 octombrie 2021, de la Super Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand a prezentat o rețetă delicioasă care conține cartofi, carne de pui, burtă de vită, usturoi ceapă, sare piper și alte ingrediente delicioase, denumit mâncare...
În ediția din 15 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru că este sezonul dovleacului, Vlăduț, bucătarul de la matinal ne recomandă o rețetă delicioasă de plăcintă cu dovleac, dar și sfaturi și câteva trucuri pentru o reușită perfectă.
În ediția din 15 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru că este sezonul dovleacului, Vlăduț, bucătarul de la matinal ne recomandă o plăcintă delicioasă cu dovleac. Un ingredient important este scorțișoara pe foaia numărul 2. Piureul de dovleac trebuie să fie foarte bine scăzut, mai precis 200 de grame de zahăr la 2 kilograme de miez de dovleac.
În ediția din 14 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduș ne propune o rețeta de Pizza cu legume de toamnă. Bucătarul de la Neatza a folosit ca ingrediente ciuperci, ardei gras, vinete,roșii, mozarella și zucchini. Blatul a fost același care se folosește in special pentru pizza.
În ediția din 14 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduș ne propune o rețeta de Pizza cu legume de toamnă. Bucătarul de la Neatza a folosit ca ingrediente ciuperci, ardei gras, vinete,roșii, mozarella și zucchini. Blatul a...
În ediția din 11 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț ne propune o combinație interesantă de aripioare glazurate, așezate pe un pat de pere cu un sos delicios de brânză și iaurt.
În ediția din 11 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduș ne propune o combinație interesantă pe un pat de pere, pe care au fost așezate niște aripioare de pui condimentate și prăjite într-o baie de ulei. Apoi au fost trecute...
În ediția din 8 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat delicioasă rețetă de prăjitură de toamnă cu mere și nuci, rețetă ce vă poate inspira și pe voi pentru desertul din weekend.
În ediția din 8 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o de casă cu mere și nuci. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: făină tip 550, unt, mascarpone, zahăr pudra, sare,...
În ediția din 7 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat pizza Margherita. Pentru această rețetă a avut nevoie de următoarele ingrediente: roșii, mozzarella, făină tip 650, sare, zahăr, drojdie, ulei de măsline, usturoi și multe frunze de busuioc.
În ediția din 7 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o pizza margherita. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: roșii, brânză, mozzarella, făină tip 650, sare, zahăr,...
În ediția din 5 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă interesantă de pește afumat la rece și marinat în suc de citrice, cu piure din legume de toamnă.
În ediția din 5 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat peste afumat cu piure, găluște cu prune. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: ghimbir, cartof dulce, castravete,...
În ediția din 4 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat un antricot de vită. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: antricot de vită cu floare, ceapă roșie, usturoi, smochine, bacon, pesto, unt sărat, rozmarin, ulei de măsline, cașcaval cu pesto, bagheta, dar și alte ingrediente delicioase, denumit “Antricot de vită vesel”.
În ediția din 4 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat un antricot de vită. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: antricot de vită cu floare, ceapă roșie, usturoi, smochine,...
În ediția din 30 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat un desert delicious, un tiramisu fără ouă. Este vorba de rețeta de tiramisu cu cremă de mascarpone și fructe de pădure pe care Vlăduț a denumit-o “Tiramisu Magic”.
În ediția din 30 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat un desert delicious, tiramisu fără ouă. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: pișcoturi speciale de tiramisu, cafea,...
În ediția din 30 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a venit cu o propunere de rețeta foarte rapidă, pentru toată familia. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: varză murată,...
În ediția din 30 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o delicioasă rețetă de toamnă șimai precis, o rețeta de hummus de năut cu castane și jumări din piept de rață. Pentru această rețetă, Vlăduț a folosit următoarele ingrediente: piept de rață, năut, fistic, pastă de susan, lămâie, usturoi, castane, ulei de măsline, dar și alte ingrediente delicioase.
În ediția din 30 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat jumări din piept de rață. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: piept de rață, năut, fistic, pastă de susan,...
În ediția din 29 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o Rețetă de omletă cu ceapă verde și cârnați de casă, pe care a denumit-o Omletă de toamnă și pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: cârnați, ouă, ceapă verde, sare, piper, lapte sau apă, șuncă.
În ediția din 29 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o omletă de toamna. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: cârnați, ouă, ceapă verde, sare, piper, apă, șuncă.
În ediția din 27 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, îndrăgitul bucătar al emisiunii, a preparat o rețetă de baghetă de pâine umplută și servită cu un sos delicios, toate cu arome minunate de toamnă.
În ediția din 27 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o bagheta de toamna. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: făină, sare, ulei de măsline, zahăr tos, bacon afumat și...
În ediția din 24 septembrie, de la Super Neatza, Vlăduț, magicianul din bucătărie, a pregătit o rețetă de fursecuri cu nuci și alune glazurate cu ciocolată albă, pe care a denumit-o ”Pupici de weekend”.
În ediția din 24 septembrie, de la Super Neatza, Vlăduț, magicianul din bucătărie, a pregătit pupici de weekend. Rețeta conține făină, nuci, alune, dar și alte ingrediente delicioase. Iată care sunt etapele rețetei celebrului bucătar de...
În ediția din 23 septembrie, de la Super Neatza, Vlăduț, magicianul din bucătărie, a pregătit o rețetă cu parfum de toamnă și anume, o rețetă de coaste de porc cu cartofi și gogoșari murați la cuptor. Rețeta conține gogoșari, cartofi, coaste, dar și alte ingrediente delicioase.
În ediția din 23 septembrie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț, magicianul din bucătărie, a pregătit scăricică cu parfum de toamnă. Rețeta conține gogoșari, cartofi, coaste, dar și alte ingrediente delicioase. Iată care sunt etapele rețetei celebrului bucătar de la Super Neatza pentru un preparat deosebit de delicios.
În ediția din 20 septembrie, de la Super Neatza, Vlăduț, magicianul din bucătărie, a pregătit plăcintă cu ceafă de porc servită cu sos de iaurt și cremă de brânză. Rețeta conține ceafă de porc, cartofi, ceapă, mere, dar și alte ingrediente delicioase.
În ediția din 20 septembrie, de la Super Neatza, Vlăduț, magicianul din bucătărie, a pregătit plăcintă cu ceafă de porc. Rețeta conține ceafă de porc, cartofi, ceapă, mere, dar și alte ingrediente delicioase. Iată care sunt etapele rețetei celebrului bucătar de la Super Neatza pentru un preparat deosebit de delicios.
În ediția din 17 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru că este vineri și este zi de desert,Vlăduț, bucătarul emisiunii, a pregătit un preparat denumit ” Prajitura bebe” Preparatul de astăzi se bazează pe mere, biscuiți, brânză de vaci cremoasă și frișcă. Merele sunt transformate într-un piure pentru că prăjitura trebuie să fie foarte fina la interior.
În ediția din 17 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru că este vineri și este zi de desert,Vlăduț, bucătarul emisiunii, a pregătit un preparat denumit ” Prajitura bebe” Preparatul de astăzi se bazează pe mere, biscuiți, brânză de vaci cremoasă și frișcă. Merele sunt transformate într-un piure pentru că prăjitura trebuie să fie foarte fina la interior.
În ediția din 16 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a pregătit o rețetă de Salată din trei tipuri de ciuperci cu dressing de iaurt acrișor, pe care a denumit-o ”Salată rebelă de ciuperci”.
În ediția din 16 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a pregătit un preparat denumit ”Salată rebelă de ciuperci”. Rețeta vine cu o bază din salată rucola peste care au fost așezate trei tipuri...
În ediția din 31 august, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețetă de risotto cu pui și mazăre.
În ediția din 31 august, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețetă de rissoto cu parmezan și carne de pasăre.
În ediția din 13 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a pregătit un preparat de sezon pe bază de vinete cu carne de porc și vită, roșii, ceapă, usturoi și mult rozmarin, rețetă pe care a denumit-o "Vinete îmbrățișate".
În ediția din 13 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a pregătit un preparat de sezon care conține vinete, carne de porc și vită, roșii, ceapă, usturoi, iar ingredientul de baza este rozmarinul...