În ediția din 10 iunie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat o rețetă de găluște cu caise și jeleu de căpșuni, absolut delicioasă și spectaculoasă.
În ediția din 10 iunie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat niște "Găluște cu caise". Pentru compoziția lor a folosit ca ingrediente de...
În ediția din 6 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit Monte Cristo cu dulceata de capsuni. Iar ingredientele folosite sunt următoarele: paine alba, lapte, jambon, mozzarela, oua,...
În ediția din 3 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă de Tort Norișor acrișor, cu cremă de lămâie și bezea caramelizată.
În ediția din 3 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a pregătit Norișor acrișor. ” Este vorba despre un pandișpan cât se poate de simplu cu 10 ouă, 10 linguri de zahăr, 10 linguri de unt topit...
În ediția din 2 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit pentru mic dejun o rețetă de ouă scoțiene.
În ediția din 1 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit Ouă scoțiene. ”Voi face ouă fierte învârtite cu niște carne condimentată, prăjită în pesmet și totul pus pe...
În ediția din 1 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit cremșnit cu crema de vanilie. ”Voi folosi gălbenuș, vanilie, zahăr, lapte și biscuiți. O voi lăsa la frigider să se...
În ediția din 31 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit scoici în sos de vin. ”Scoicile le voi face într-un sos de vin cu puține roșii și suc de roșii”, a spus bucătarul din...
În ediția din 30 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit o delicioasă rețetă de curcan umplut cu sos de pere caramelizate și halloumi, servit cu o garnitură din ardei capia pane.
În ediția din 30 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit curcan umplut cu pere și halloumi. ”Crcanul este mult mai sănătos decât puiul. Astăzi voi pregăti un curcan umplut cu pere...
În ediția din 29 mai 2022 a emisiunii de la Super Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit sorbet de căpșuni. ”Voi folosi tofu, varză. O să fac o salată coreeană foarte gustoasă, lejer picantă. Voi pune și...
În ediția din 26 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit două rețete care au ca ingredient principal peștele!
În ediția din 24 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit o delicioasă rețetă de salată de cartofi noi cu somon posat și fulgi de migdale, dar și alte rețete de preparate interesante.
În ediția din 24 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit salată de cartofi noi cu somon posat și fulgi de migdale. Iar ingredientele folosite sunt următoarele: somon, roșii, cartofi...
În ediția din 23 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă din bucătăria italiană pe bază de roșii și pâine uscată, denumită ”Pappa al pomodoro”.
În ediția din 23 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit Pappa al pomodoro. Iar ingredientele folosite sunt următoarele: Rosii, ceapa, usturoi, paine,
În ediția din 20 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă de desert, dar nu orice desert, ci un Tort Limoncello.
În ediția din 20 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a pregătit Tort Limoncello. ” Este compus dintr-un blat pufos, o cremă de vanilie, fructe, mai precis afine, se potrivesc foarte bine cu crema de...
În ediția din 19 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie a preparat mai multe rețete culinare printre care și o rețetă de cheesecake de vinete.
În ediția din 19 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit sorbet de căpșuni. ”Vom tăia întâi vinetele în felii subțiri, le vom pune la cuptor. După ce vor fi uscate vom veni cu...
În ediția din 18 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o delicioasă rețetă de sorbet de căpșuni cu spumă de căpșuni și pișcoturi.
În ediția din 18 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit sorbet de căpșuni. ”Am făcut un sirop de apă cu zahăr brun, l-am lăsat un pic să se reducă, iar atunci când am oprit...
În ediția din 17 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă interesantă de ceafă de porc în sos delicios la cuptor.
În ediția din 17 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit ceafă de porc la cuptor. ”Ceafa de porc o voi bagă la cuptor cam 3 - 4 ore. Îi voi face și un sos în care voi pune...
În ediția din 16 mai 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, a preparat mai multe rețete culinare printre care și o rețetă interesantă de quiche cu jambon și pere caramelizate în sos de ceapă arsă.
În ediția din 16 mai 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, prepară quiche cu jambon și pere caramelizate în sos de ceapă arsă. ”Perele le caramelizăm pentru că le folosim la o...
În ediția din 15 mai 2022, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit mai multe rețete culinare, printre care și o rețetă de piept de pui cu fulgi de porumb.
În ediția din 15 mai 2022, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit piept de pui cu fulgi de porumb. ”Voi face ceva ușor de făcut. Pun carne de pui, adică piept condimentat cu sare, piper, tabasco, lapte,...
În ediția din 13 mai 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat o rețetă de Biscuiți cu unt și migdale, glazurați cu ciocolată albă și fructe pe care i-a denumit "Bijuterii dulci".
În ediția din 13 mai 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat niște "Bijuterii dulci". Pentru compoziția lor a folosit ca ingrediente căpșuni,...
În ediția din 6 mai 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat o rețetă de prăjitură în patru straturi cu biscuiți și fructe de pădure, pe care a denumit-o ”Prăjitura 4x4”.
În ediția din 6 mai 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de deșert, a preparat prăjitura 4x4. ”Ca bază voi folosi biscuiți cu unt, frișcă, smântână,...
În ediția din 5 mai 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Andra Ilias, bucătarul matinalului din această ediție, a pregătit mai multe rețete culinare printre care și rețeta de tartă cu sparanghel și brânzeturi, servită cu pesto de leurdă.
În ediția din 5 mai 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Andra Ilias, bucătarul matinalului din această ediție, a pregătit tartă cu sparanghel. ”Voi folosi un aluat foitaj. Voi pune un pat de mascarpone cu brânză ricotta și cu un...
În ediția din 4 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o delicioasă rețetă de gnocchi cu sos roșu.
În ediția din 4 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit gnocchi cu sos roșu. ” Am pus ceapă, usturoi, ulei, unt și sos de roșii. Totul la foc mic, iar apoi pun gnocchi peste”, a...
În ediția din 3 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a pregătit o salată de orez cu ton și legume. Iar ingredientele folosite sunt următoarele: ton, salată, roșii, ulei de măsline,...
În ediția din 02 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Adriana Rusu, bucătarul matinalului din această ediție, a pregătit o rețetă de Omletă muffins și salată cu pere caramelizate și brânză de capră.
În ediția din 02 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Adriana Rusu, bucătarul matinalului din această ediție, a pregătit o omletă pufoasă. ”Am folosit lapte, cam 500 de ml, 6 ouă, cașcaval, bacon puțin pătrunjel. Toată...
În ediția din 29 aprilie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat o rețetă de Prăjitură în straturi cu cremă de vanilie, pandișpan cu mac și bezea cu nucă pe care a denumit-o prăjitura "Rațușca".
În ediția din 29 aprilie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de deșert, a preparat prăjitura "Ratusca".
În ediția din 27 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit degetele romanesti
În ediția din 26 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a pregătit o pască cu lapte de pasăre și salată.
În ediția din 22 aprilie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat un desert special pentru Vinerea Mare: Cruciulițe din aluat cu arpacaș fiert.
În ediția din 22 aprilie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat un desert special pentru Vinerea Mare. Ca ingrediente de bază se folosesc grâu, zahăr, coajă de lămâie, zahăr vanilat,...
În ediția din 20 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Andra@hypnoticfoodie, invitata din bucătărie de astăzi a pregătit două preparate absolut delicioase: Jelly shots de căpșuni și Spanakopita.
În ediția din 20 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o ciorbă de salată. ”E foarte faină. În loc de slănină am pus un pic de șuncă de porc. E foarte bună. Am pus și...
În ediția din 19 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă de foietaj umplut cu cartofi și carne.
În ediția din 19 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o foietaj umplut cu cartofi și carne. ”Vor ieși niște cornulețe umplute cu carne și cartofi. Voi face doua feluri, de...