Oana Iliescu, antreprenor, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani cum se vopsesc ouăle de Paște în mod tradițional.
Joi, 29.04.2021, 10:40Pentru a-i impresiona pe cei dragi cu preparate delicioase, hrănitoare și destul de simplu de preparat, Chef Nicolai Tand ne recomandă rețeta: Piept de rață cu sos de citrice și garnitură de varză roșie cu piure de vinete.
Marti, 02.02.2021, 15:22Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine pulpe de gâscă, varză roșie, mere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Gâscă veselă".
Marti, 12.11.2019, 10:15Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine pulpe de gâscă, varză roșie, mere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Gâscă veselă".
Marti, 12.11.2019, 08:20Este chiar interesantă această mâncare de varză roșie, preparată în stil nemțesc! Poate fi servită ca garnitură fiind foarte gustoasă, îmbinând trei gusturi plăcute oricui: dulce, picant și acrișor.
Miercuri, 19.09.2018, 11:42Una dintre cele mai bune salate de toamnă, plină de culoare și savoare, este această salată de crudități în straturi. Ingrediente 1/4 varză albă 1/4 varză roșie 1 rădăcină de țelină 1 morcov...
Joi, 02.11.2017, 16:13Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care contine pulpe de raţă, varză roşie, vin roze, mere, ananas, bacon, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Raţă răţişoară".
Miercuri, 19.10.2016, 08:57Acest duo a fost ales pentru reteta de mazare cu curcan de catre echipa lui Ionut Susala.
Marti, 27.11.2012, 11:53