Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Rețeta Zilei: Gâscă veselă, un preparat nemțesc

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine pulpe de gâscă, varză roșie, mere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Gâscă veselă".

Iată ce ingrediente ne trebuiesc pentru rețeta Gâscă veselă:

  • pulpe de gâscă
  • sare
  • varză roșie
  • mere
  • piure de castane
  • spaetzle
  • sare și piper

Rețeta Gâscă veselă - Mod de preparare

Pulpele de gâscă, condimentate doar cu sare, se așază într-un vas termorezistent și se dau la cuptor acoperite cu folie de aluminiu, la foc mediu, doar până se rumenesc frumos.

Varza se prepară în grăsimea de la gâscă împreună cu mere tăiate cubulețe. Se asezonează cu sare și piper. Spaetzlele se fierb în apă cu sare, apoi se scurg și se amestecă cu piure de castane.