Antena Căutare

Maria Speranța, apariție elegantă pe covorul roșu. Cum arată fiica Adrianei Trandafir într-o rochie mulată

Maria Speranța are 21 de ani și a dat dovadă de ambiție și inteligență în cadrul competiției Asia Express.

Dacă fanii Asia Express o pot vedea pe Maria Speranța îmbrăcată de regulă în ținute sport, gata să îndeplinească misiunile date de Irina Fodor, recent, fiica Adrianei Trandafir s-a înfățișat într-o ținută elegantă.

Tânăra a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare purtând o rochie lungă, mulată și o pereche de pantofi cu toc. Tânăra emană eleganță pe covorul roșu, spre încântarea celor din jur.

Maria Speranța de la Asia Express, așa cum fanii au rar ocazia să o vadă

„Ești minunată. Un exemplu de copil”, est eunul dintre comentariile pe care Maria Speranța le-a primit în dreptul fotografiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Maria Speranța a plecat optimist în aventura Asia Express, Drumul Împăraților

Maria Speranța a plecat optimistă în Asia Express, împreună cu mama ei. Înainte de a pleca în călătorie, tânăra era conștientă că urma să își testeze limitele.

„Cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot. Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaintâlnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite. O să trecem prin multe bune şi rele şi o să încercăm să facem faţă cerinţelor. Sperăm ca timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exercitiu de iubire, ambiţie, autocunoaştere, bucurie şi joacă, sperând să nu regretăm niciodată această alegere. Asia Express, noi suntem pregătite, tu?, a declarat Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, înainte de plecare.

Citește și: Fotoreportaj Asia Express, episodul 8. Întreaga echipă a avut de-a face cu peisaje care îți taie răsuflarea

În primele zile ale competiției Maria Speranța a întâmpinat niște probleme de sănătate și a avut nevoie de intervenția medicului, spre îngrijorarea mamei sale.

Din fericire, tânăra s-a recuperat rapid și a putut participa la show. Cel mai dificil în Asia Express i s-a părut autostopul, mai ales că show-ul a fost realizat în perioadă de pandemie, iar oamenii au devenit în ultimul timp mult mai reticenți când vine vorba despre interacțiuni.

Citește și: Cum arată Elwira Petre în costum de baie. Ipostaza în care s-a lăsat fotografiată la scurt timp de la întoarcerea din Asia Express

Adriana Trandafir a descris-o în urmă cu puțin timp pe fiica ei, explicând că este studentă în Olanda.

Citește și: Oase, despre experiența Asia Express: "E cel mai greu sezon. Efectiv, mănânc pe bordură. Ne-a oprit Poliția de șase ori"

„Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul, a avut de completat un chestionar. Una dintre întrebări a fost – nu mi-a spus, dar am văzut – care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat? Iar ea a spus: Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea. M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu … Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine”, a declarat, pentru Libertatea, Adriana Trandafir.

Asia mai târziu, episodul 4. Zarug și Lorelei spun pe cine ar fi eliminat dintre concurenți dacă ar fi putut face acest ... Asia mai târziu, episodul 5. Connect-R și Shift au mărturisit ce antipatii au avut la începutul competiției: „Ne-au făcu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x