Antena Căutare

Prima imagine cu surorile Buble la Asia Express, sezonul 4. Cum au fost surprinse Lidia și Estera pe Drumul Împăraților

Lidia Buble și sora sa, Estera Buble, au acceptata provocarea Asia Express și s-au aventurat pe Drumul Împăraților, în misiuni care mai de care pline de necunoscut și sitiuații la limită. Cum au fost surprinse cele două blonde în experiența asiatică.

Asia Express - Drumul Împăraților, sezonul 4 Galerie
Lidia Buble și Estera Buble | Antena 1/Asia Express

Surorile "Double Bubble Trouble", așa cum își spun, au pornit în cea mai importantă călătorie din viața lor. Estera și Lidia au fost surprinse înainte de a pleca în cursă, pregătite cu tot ce e nevoie să facă față unei misiuni noi.

Îmbrăcate sport, cele două surori sunt gata să alerge cu ghiozdanul în spate după comorile care se ascund în cele mai neașteptate locuri.

Bondinele par super fresh și gata să facă față obstacolelor în experiența asiatică.

Citește și: Cum arată echipa din spatele camerelor de filmat, care alearga pe Drumul Împăraților alături de concurenți

Lidia și Estera Buble s-au filmat pe stradă, chiar înainte de a pleca în Turcia, țipând de bucurie pentru că se vor aventură în noul sezon din Asia Express - Drumul Împăratului. Surorile s-au pregătiti intens la sală, cu mult înainte de a pleca, pentru a putea să facă față competiției acerbe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Asia Express - Drumul Împăraților a dat start filmărilor

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon Asia Express – Drumul Împăraților au început! Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

Asia Express, cel mai dur reality show din România este gata să dea startul unui nou sezon. 9 perechi de vedete sunt pe punctul de a începe aventura vieții lor pe Drumul Împăraților. Cursa va porni din Turcia, va continua cu Georgia, Azerbaidjan și alte destinații surpriză.

Citește și: Irina Fodor, primele imagini din Asia Express - Drumul Împăraților. Cum arată ceremonia care deschide drumul experienței asiatice

Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Citește și: Ce fetițe frumoase au lăsat acasă concurenții Mihai Petre și Connect-r de la Asia Express, sezonul 4

Cele nouă perechi de vedete care au acceptat provocarea Asia Express și-au luat bagajele și au pornit cu multe emoții spre Drumul Împăraților.

Dacă în anii trecuți, concurenții plecau spre destinație cu avionul, de data aceasta, vedetele au plecat din Piața Revoluției, din București, cu un autocar inscripționat cu logo-ul celui mai dur reality-show. Rudele sau prietenii vedetelor le-au fost alături pentru a le transmite ultimele gânduri înainte de cursă, precum și fanii show-ului, care s-au strâns într-un număr foarte mare pentru a-și încuraja preferații.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x