Antena Căutare

Dragonul a decis: A fost ROȘU în cutia neagră! Echipa Moroșanu a fost eliminată din concurs

Drumul lung al vedetelor care au acceptat provocarea ,,Asia Express” a continuat în Laos, în cea de-a doua competițite din noua destinație. Probele, însă, au fost din ce în ce mai dificile, iar la finalul ediției cu numărul șase s-a lăsat cu o despărțire. 

Drumul lung al vedetelor care au acceptat provocarea ,,Asia Express” a continuat în Laos, în cea de-a doua competițite din noua destinație. Probele, însă, au fost din ce în ce mai dificile, iar la finalul ediției cu numărul șase s-a lăsat cu o despărțire.

Dragonul din cutia neagră a fost ROȘU, iar echipa Moroșanu a fost eliminată din concurs. Cătălin Moroșanu și fratele său, Claudiu, au ajuns ultimii la punctul de întâlnire cu Gina și, în plus, au fost nominalizați pentru eliminare de echipa Lora și Ionuț Ghenu.

"Asta a fost, am dat totul. Nu suntem supărați că am fost nominalizați. Aceasta este o competiție", au spus cei doi, la final. Cealaltă echipă aflată în pericol de eliminare, Ana și Raluka, se salvează de data aceasta.

Au fost șapte, mai sunt cinci, iar Drumul Dragonului este abia la jumătate! Suntem în Laos, urmează Cambodgia și Thailanda!

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, Dorian Popa şi mama sa, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei 10 aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Vârciu își pune mâna la ochi! Emoții mari pe șosea, în mașina unui vitezoman: ”Mi-a fost frică. Mergea foarte tare. Avea... Liviu Vârciu, mesaj pentru cei care cred că Asia Express este regizată: ”Mă doare! Acolo a fost mult mai rău decât se dă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x