Antena Căutare

Alina Ceuşan, crize de nervi, și nu la Asia Express! Ce a enervat-o teribil și a reacționat în online

Alina Ceuşan s-a filmat în timpul unei crize de nervi. Şi nu la Asia Express. Blonda a fost scoasă din sărite de cei care o acuză că face orice pentru bani şi a reacţionat pe măsură.

Influencerul Alina Ceușan a fost enervată până peste cap de comentariile răutăcioase ale oamenilor care o acuză că face bani din publicitate, iar ea ar ascunde acest lucru. Alina explicat foarte în mediul online, clar, că munca ei este de a promova branduri și nu s-a ferit niciodată de acest lucur!

"Nu puteți să acceptați că unii chiar reușesc în viață!", spune Alin Ceușan.

Discuția a pornit de la un comentariu în care i se spunea că face reclamă la un brand de mâncare fapt care a deranjat-o foarte mult pentru că acea observație a fost făcută cu scopul de a scoate în evidență ceva ce nu era real!


"Noi facem reclamă la ceva ce ne place cu adevărat și pe care le folosim! Lumea nu e așa cum vă imaginați. Nu toți sunt falși, nu toți are face oice pentru bani!", spune Alina.

„Asia Express”, sezonul 3, lider detașat de audiență, din nou! Urmează o misiune imposibilă, în cursa pentru ultima șans... Speak a făcut bătături în Asia Express de la datul la vâsle: "Băi, îi greu tare, mi s-o dus carnea"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x