Antena Căutare

”Am făcut spune la gură! Sunt moartă!” Vica nu mai rezistă și îi trimite un mesaj "de dulce" lui Vârciu: ”Să vă aprind lumânările pe invers, bă!”

Cel de-al doilea traseu din Laos, actuala destinație "Asia Express", măsoară 100 de kilometri, iar cele 12 vedete rămase în cursă trebuie să treacă prin numeroase provocări. 

Cel de-al doilea traseu din Laos, actuala destinație "Asia Express", măsoară 100 de kilometri, iar cele 12 vedete rămase în cursă trebuie să treacă prin numeroase provocări.

Din nou, transportul le pune mari probleme echipelor, care caută de zor o mașină. Numai că punctul de plecare a fost același și, ce să vezi? S-au cam 'bătut" pe mașinile care treceau.

Din fața Vicăi și a Danielei a plecat o mașină care-i transporta pe Liviu și Andrei. Înfuriate de norocul celor doi, Vica Blochina le-a cam zis câte ceva "de dulce" băieților:

”Am făcut spune la gură! Sunt moartă...”, spune Cruduța, iar Vica Blochina nu mai rezistă și îi trimite un mesaj deocheat pentru Vârciu: ”Să vă aprind lumânările pe invers!”

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, fraţii Moroşanu, Dorian Popa şi mama sa, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei 12 aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Miss Vientiane, "handicapul" echipei Ana și Raluka, pusă la muncă pe marginea șoselei!: "Hai să o scoatem... Raluka și Ana Baniciu, în lacrimi în fața suferinței: ”Era un băiat bolnav, întins pe jos și acoperit cu o pătură. Nu-și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x