Antena Căutare

Asia Express, 5 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au făcut show la masă. De ce nu au vrut să se mai ridice

Ediția 12 din sezonul 4 Asia Express a început cu o surpriză pentru echipa formată din Cosmin Natanticu și soția lui. Cei doi au reușit să câștige amuleta, însă noua misiune a fost una pe "gustul" lor.

cosmin-eliza-natanticu-la-probă Galerie
Ediția 12 din sezonul 4 Asia Express a început cu o surpriză pentru echipa formată din Cosmin Natanticu și soția lui. Cei doi au reușit să câștige amuleta, însă noua misiune a fost una pe "gustul" lor. | Antena 1

Cursa pentru Amuletă din această ediție a fost câștigată de Cosmin și Eliza Natanticu, însă Asia Express continuă cu noi misiuni pentru cele șapte echipe care luptă pentru în continuare pentru Imunitatea Mică. Irina Fodor a fost cea care a anunțat câștigătorii amuletei și a vorbit despre situația în care se află Maria Speranță, fiica Adrianei Trandafir.

La scurt timp după ce a oferit toate detaliile, prezentatoarea TV le-a spus care sunt următoarele misiuni până la autostop.

"Înainte să plecați și să începeți să faceți autostopul veți avea două misiuni. Una trebuie să o faceți toți, iar pe cealaltă numai 6 perechi.", i-a anunțat Irina Fodor.

Citește și: Asia Express, 3 octombrie 2021. Lidia și Estera Buble au negociat cu un turc. Ce au primit concurenții pentru următoarea misiune

Cosmin și Eliza Natanticu au un avantaj pentru că au câștigat Amuleta și nu mai fac prima probă, care constă în deplasarea până la vapoarele din port pentru a face 3 poze cu clopoțelul ambarcațiunii și capitanul. În cea de-a doua probă, toate echipele trebuie să facă rost de mâncare, preparate tradiționale din Turcia, iar mai apoi să facă poze în timp ce mănâncă.

Cosmin și Eliza Natanticu nu au vrut să se mai ridice de la masă

Cei care au ales ordinea în care echipele vor pleca în misiune au fost Cosmin și Eliza Natanticu. După ce Irina Fodor a dat startul cursei, cei doi câștigători ai Amuletei au fugit imediat spre cea de-a doua probă.

Nu a durat foarte mult până Cosmin și Eliza Natanticu au găsit un restaurant și un domn politicos, care s-a oferit să îi ajute și să le dea mâncare tradiționale, fără să mai plătească. Cei doi au comandat trei feluri de mâncare și s-au fotografiat în timp ce le gusta, însă adevăratul show a început după ce Irina Fodor le-a spus că pot pleca să facă autostopul.

"Ca să fim siguri am cerut 3 feluri!", a spus Cosmin Natanticu.

Citește și: Asia Express - Drumul Împăraților, lider de audiență. Alexandra Ungureanu și mama sa au părăsit competiția

Concurenții au ales să rămână la masă pentru a mai mânca din preparate în loc să plece spre următoarea misiune: "Noi în loc să plecăm în cursă....nu o mai ridicam pe Eliza de la masă. Bine, și eu, trebuie să recunosc. Băgam în noi. Băgam pâine, ne-am pus și pe felie. Am plecat cu pâinea-n mână alergând"

Cosmin Natanticu și Eliza au savurat din plin cele trei preparate, dar s-au și amuzat de situația în care s-au aflat.

"Nu te mai dezlipeai de masă!", i-a spus Cosmin soției sale în mașină.

Adriana Trandafir s-a simțit cuprinsă de disperare

Adriana Trandafir a fost nevoită să plece în misiune singură, după ce Maria Speranța s-a simțit foarte rău și a ajuns pe mâinile medicilor. Concurenta a plecat în cursă dezorientată, însă nu s-a gândit nici măcar o secundă să se oprească aici.

"Eram singură într-un tsunami. Am fost pierdută, derutată și cred că Dumnezeu, prin disperarea pe care mi-a trimis-o în dimineața aia, m-a făcut să uit de orice! Nu mai aveam cum să dau înapoi", a spus Adriana Trandafir.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 5 octombrie 2021. Mariei Speranța i s-a făcut rău și a ajuns la perfuzii. Ce veste a primit Adriana Tranda... Asia Express, 5 octombrie 2021. Ce au făcut Lidia Buble și Estera, ca să termine proba mai repede: „Am fost puțin vulpiț...
Video Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Joi, 02.12.2021, 12:00
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Asia Express devine America Express - Drumul Aurului. Va ajunge în Mexic, Guatemala și Columbia. Cine prezintă noul sezon

Asia Express devine America Express - Drumul Aurului. Va ajunge în Mexic, Guatemala și Columbia. Cine prezintă noul sezon

Cel mai dur reality show din România ajunge în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent. Asia Express se transformă în America Express.

Luni, 16.05.2022, 14:40
Mihai Petre și Elwira și-au lăsat fetițele să afle de la tv că au câștigat Asia Express: "Nu le-am spus rezultatul înainte"

Mihai Petre și Elwira și-au lăsat fetițele să afle de la tv că au câștigat Asia Express: "Nu le-am spus rezultatul înainte"

Mihai și Elwira au făcut echipă la Asia Express și s-au descurcat atât de bine la probe, încât au plecat acasă cu premiul cel mare. Cei doi au atras simpatia fanilor și au dezvăluit de curând cum au aflat fetițele lor că părinții au venit învingători în România.

Miercuri, 26.01.2022, 12:59
În ce fel s-a schimbat relația Elwirei cu Mihai Petre, după Finala sezonului 4 Asia Express: „A fost un fel de terapie”

În ce fel s-a schimbat relația Elwirei cu Mihai Petre, după Finala sezonului 4 Asia Express: „A fost un fel de terapie”

Mihai Petre și Elwira au format un cuplu senzațional în sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților. Cei doi au impresionat publicul cu relația lor extrem de specială, însă de când s-au întors din aventura vieții lor, fanii au fost tot mai curioși să afle dacă au apărut schimbări în căsnicie.

Miercuri, 12.01.2022, 12:19
Ce spune Eliza Natanticu despre sarcină. Fosta concurentă de la Asia Express, dezăluiri despre relația cu Cosmin Natanticu

Ce spune Eliza Natanticu despre sarcină. Fosta concurentă de la Asia Express, dezăluiri despre relația cu Cosmin Natanticu

Eliza şi Natanticu, ca şoarecele şi pisica, la începutul relaţiei, așa reiese din descrierea fostei concurente de la Asia Express, care trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire. Eliza face dezvăluiri despre primul lor copil, dar și despre cum s-au cunoscut.

Joi, 06.01.2022, 11:22
x