Antena Căutare

Asia Express, 5 octombrie 2021. Ce au făcut Lidia Buble și Estera, ca să termine proba mai repede: „Am fost puțin vulpițe

Cele șapte echipe au plecat într-o altă cursă lungă, iar Lidia Buble și Estera nu au ezitat să apeleze la trucurile lor pentru a termina mai repede proba.

lidia-buble-estera-buble-zâmbesc Galerie
Cele șapte echipe au plecat într-o altă cursă lungă, iar Lidia Buble și Estera nu a ezitat să apeleze la trucurile lor pentru a termina mai repede proba. | Antena 1

Cele șapte echipe au plecate mai determinate ca niciodată să îndeplinească următoarele misiuni din sezonul 4 Asia Express. Faptul că Emi și Cuza au câștigat Imunitatea în ediția trecută i-a ambiționat și mai mult să lupte pentru Imunitatea Mică din această seară.

Prima probă pe care au avut-o de făcut nu a fost una atât de dificilă, însă Lidia Buble și Estera nu au ezitat să se folosească de un truc pentru a termina proba cât mai repede. Pentru că era nevoie să facă 3 poze cu clopoțelul unei ambarcațiuni și capitanul acesteia, fetele au apelat la un gest care a surprins pe toată lumea.

Ce truc au făcut Lidia Buble și Estera pentru a trece mai repede de o probă

Competiția este una foarte mare, iar echipele își fac strategii încă de la primele ore ale dimineții. De data aceasta, echipele au primit o probă foarte ușoară, care nu le-a dat mari bătăi de cap, dar presiunea și-a pus amprenta asupra lor.

Lidia Buble și Estera își doresc atât de mult Imunitatea Mică din această seară, încât au decis să apeleze la un gest neașteptat. După ce au reușit să facă două poze pe două vaporașe diferite, fetele au încercat să facă un "truc".

Citește și: Asia Express, 3 octombrie 2021. Lidia Buble a apelat la trucurile sale pentru a avea succes la autostop. Cum a convins șoferul

Cele două i-au văzut pe Patrizia Paglieri și Francesco coborând de pe o ambarcațiune, iar primul lucru pe care l-au făcut a fost să meargă pe vaporașul respectiv și să își încerce norocul.

"La a treia poză am fost puțin vulpițe pentru că am observat-o pe Patrizia când cobora de pe un vas, unde tocmai ce terminase de făcut o poză. Am profitat de ocazie și am mers, ne-am făcut ultima poză, i le-am trimis Irinei și am așteptat să primim un răspuns", a zis Lidia Buble.

„Ca disperatele, ca de obicei, am fugit”, a mai adăugat ea.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Citește și: Asia Express, 28 septembrie 2021. Francesco s-a supărat pe Lidia Buble la autostop: „Noi nu am face asta”

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Asia Express, 5 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au făcut show la masă. De ce nu au vrut să se mai ridice... Asia Express, 5 octombrie 2021. Adriana Trandafir a izbucnit în lacrimi când a văzut-o pe fiica sa, Maria Speranța...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x