Antena Căutare

Asia Express, 5 octombrie 2021. Cosmin Natanticu s-a apucat să danseze la autostop. Mihai Petre a rămas surprins de mișcările lui

Cele șapte echipe au plecat în cursa pentru Imunitatea Mică pregătiți să facă una dintre cele mai dificile probe din sezonul 4 Asia Express, autostopul. Concurenții au apelat și la câteva "trucuri" pentru a ieși în evidență și pentru a fi luați cu mașina.

mihai-petre-cosmin-natanticu Galerie
Cele șapte echipe au plecat în cursa pentru Imunitatea Mică pregătiți să facă una dintre cele mai dificile probe din sezonul 4 Asia Express, autostopul. Concurenții au apleat și la câteva "trucuri" pentru a ieși în evidență și pentru a fi luați cu mașina. | Antena 1

O amuletă a fost câștigată în această ediție de Cosmin și Eliza Natanticu, iar acum cuplurile luptă cu toate "armele" pentru Imunitatea Mică. Înainte de a face autostopul, cele șapte echipe au fost nevoite să mai îndeplinească două probe.

Cuplurile au făcut trei poze cu clopoțelul a trei ambarcațiuni diferite, iar mai apoi au avut parte de un festin neașteptat și pe gustul lor. După ce au reușit să treacă de cele două misiuni, concurenții au ajuns la autostop, cel mai dificil moment al zilei.

Citește și: Asia Express, 4 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au ajuns în mașina unui român. Cum a reacționat Lidia Buble când a văzut

Concurenții trebuie să ajungă la Irina Fodor, însă opririle de pe drum le va îngreuna cursa din ce în ce mai tare și le va decide poziția în clasament. Aceștia au fost nevoiți să facă autostopul de mai multe ori și să schimbe cât mai multe mașini până la destinația finală.

Cosmina Natanticu a impresionat cu dansul său la autostop

În drum spre Isparta, Elwira și Mihai Petre s-au întâlnit la autostop cu Cosmin și Eliza Natanticu, motiv care a creat câteva momente tensionate între cele două echipe. Concurenții s-au întrecut la autostop, iar primii care au urcat într-o mașină au fost Eliza Natanticu și soțul ei.

La scurt timp, Mihai Petre și soția lui au reușit să urce într-un alt autovehicul, iar surpriza și mai mare a fost când i-au văzut din nou la autostop pe Cosmin și Eliza Natanticu. Mai mult decât atât, Cosmin Natanticu încerca să oprească șoferii printr-un dans memorabil, care mai mult i-a "speriat".

Citește și: Asia Express, 5 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au făcut show la masă. De ce nu au vrut să se mai ridice

"La un moment dat, din tir îl zăresc pe Natanticu făcând autostopul pe dreapta. Ce să vezi, dacia nu a dus mult", a spus Mihai Petre.

Concurentul a rămas surprins de mișcările impresionante ale lui Cosmin Natanticu: "Dansa, foarte bine, dansează foarte bine, am mai văzut asta. E pe dans, pe balans"

Despre sezonul 4 Asia Express de la Antena 1

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Cele nouă echipe care au decis să plece în sezonul 4 Asia Express sunt: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 5 octombrie 2021. Adriana Trandafir a izbucnit în lacrimi când a văzut-o pe fiica sa, Maria Speranța... Asia Express, 5 octombrie 2021. Cuza l-a tuns pe Emi la chelie. Cum arată concurentul fără păr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x