Antena Căutare

Asia Express, 10 octombrie 2021. Concurenții au primit o veste surprinzătoare de la Irina Fodor. Ce le-a pregătit

Irina Fodor le-a făcut o surpriză neașteptată celor opt echipe care au rămas în competiția Asia Express. După ce au aflat câștigătorii amuletei din ediția 14 a show-ului, prezentatoarea TV le-a dat o veste memorabilă.

concurenții-asia-express Galerie
Irina Fodor le-a făcut o surpriză neașteptată celor opt echipe care au rămas în competiția Asia Express. După ce au aflat câștigătorii amuletei din ediția 14 a show-ului, prezentatoarea TV le-a dat o veste memorabilă. | Antena 1

Cele opt echipe au avut parte de o nouă zi plină de suspans și cu experiențe de neuitat. În ediția 14 din sezonul 4 Asia Express, doar trei cupluri au intrat la Jocul de Amuletă care a fost câștigat de Mihai și Elwira Petre.

Irina Fodor a fost cea care a anunțat câștigătorii în fața celorlalți concurenților, iar reacțiile amuzante nu au ezitat să apară.

"Chiar m-am bucurat pentru ei, știam că o să meargă la hotel.", a spus Cosmin Natanticu în glumă.

"Nu vă supărați, dar ce faceți cu atâția bani?", a mai întrebat el.

Citește și: Asia Express, 3 octombrie 2021. Concurenții s-au cazat în cele mai spectaculoase locuri. Unde au dormit Mihai și Elwira Petre

"Facem ce vrea Elwira pentru că practic ea a câștigat", i-a răspuns Mihai Petre cu zâmbetul pe buze.

Deși au rămas dezămăgiți de faptul că nu au reușit să câștige amuleta din această seară, concurenții au fost extrem de surprinși când au aflat de surpriza spectaculoasă pe care le-a pregătit-o Irina Fodor.

Cele opt echipe au primit cazare de la Irina Fodor în ediția 14 din sezonul 4 Asia Express

Echipele au rămas cu gura căscată când au aflat că nu mai sunt nevoiți să își caute cazare la finalul zilei. Perioada pandemiei și orașul extrem de strict nu le-ar fi oferit nicio șansă concurenților de a-și găsi un loc în care să doarmă.

"În seara asta o să vă ajut din nou. Asta pentru că suntem într-un oraș foarte mare și foarte conservator. Nu pot să vă mai las să umblați pe străzi pentru că s-a făcut deja foarte târziu", le-a spus Irina Fodor.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Mihai și Elwira Petre s-au ascuns în portbagajul unei mașini. În ce ipostaze au fost filmați

Bucuria concurenților nu a putut să treacă neobservată: "Vestea a venit cum nu se putea mai bine. Începuse să picure, era deja târziu, se întunecase...."

"Mihai și Elwira se vor bucura de confort, nu știu cât confort o să aveți voi. Cursa se va întrerupe pentru seara aceasta", a mai mărturisit prezentatoarea TV.

Înainte de a pleca spre cazare, Mihai și Elwira Petre au fost cei care au decis ordinea în care celelalte echipe vor pleca în următoarea misiune.

Irina Fodor le-a mai pregătit o surpriză celor opt echipe. Concurenții au fost nevoiți să fie atenți la dansul unor tineri, care îi vor ajuta în a doua zi în cursă.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 10 octombrie 2021. Cine a câștigat Jocul de Amuletă în ediția 14 de pe Drumul Împăraților... Ce meserie a avut Zarug îniante de a deveni celebru. Profesia de bază a concurentului carismatic de la Asia Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x