Antena Căutare

Asia Express, 10 octombrie 2021. Emi a avut parte de un accident dureros. Ce a pățit concurentul pe Drumul Împăraților

Cele opt echipe au întâmpinat situații neprevăzute și au trecut printr-o probă grea la școala islamică. Concurenții au fost nevoiță să își depășească limitele și de data aceasta, însă s-a lăsat cu accidentări.

emi-cuza-la-școala-islamică Galerie
Cele opt echipe au întâmpinat situații neprevăzute și au trecut printr-o probă grea la școala islamică. Concurenții au fost nevoiță să își depășească limitele și de data aceasta, însă s-a lăsat cu accidentări. | Antena 1

Cele opt echipe au reușit să treacă de prima probă din ediția 14 a sezonului 4 Asia Express, însă următoarea misiunea le-a dat mari bătăi de cap la propriu și la figurat. Concurenții trebuie să învețe arta caligrafiei, lucru care le-a pus răbdarea cam mult la încercare.

"Ca la școală m-am simțit, ne-a arătat poziția mâinii în primul rând. Zici că scriu cu mâna stângă. M-au trecut toate transpirațiile. (...) Cu niște penițe, un creion cu ceva, când scriai gros, când scriai subțire. Ceva... era șarpele pe acolo", a spus Cosmin Natanticu la începutul probei.

Citește și: Emi și Cuza s-au răsfățat din plin după ce au câștigat imunitatea! Ce surpriză le-a făcut Irina Fodor

Concurenții au început să apară, rând pe rând, la școala islamică, acolo unde au de dat un "test" greu la caligrafie. Din peisaj nu au lipsit prea mult replicile amuzante, dar și accidentele minore ale concurenților.

Emi a avut parte de un accident dureros în ediția 14 din sezonul 4 Asia Express

Cuza și Emi au pornit în fugă spre următoarea probă, iar fericirea a fost și mai mare când au văzut steagul Asia Express de lângă școala islamică. Proba le-a dat mari bătăi de cap celor doi, mai ales lui Emi care a avut parte și de un accident neașteptat.

Concurenții au reușit să treacă testul e caligrafie rapid, iar din grabă Emi a dat cu capul în tocul ușii: "Ca de obicei, când se suna la școala, eu rupeam ușa. Acum am rupt-o la propriu"

Citește și: Asia Express, 4 octombrie 2021. Cuza și Emi s-au certat și și-au aruncat cuvinte grele. Ce a urmat

"Ai dat cu capul așa rău? Ăștia sunt mici de înălțime", l-a întrebat Cuza imediat pe colegul său.

Emi s-a ales cu un cucui pe măsura loviturii și cu o durere la nivelul capului, colegul său de echipă a încercat să îl scoată din starea în care se afla și a făcut câteva glume pe seama situației în care au fost puși.

"Am dat de am crăpat peretele", a mai spus Emi, vizibil amuzat.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 10 octombrie 2021. Cum a încercat Zarug s-o păcălească pe Irina Fodor. La ce truc a apelat concurentul... Asia Express, 10 octombrie 2021. Ce a pățit Lidia Buble în mașina unui șofer. Ce a recunoscut despre tatăl său...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x