Asia Express, 26 septembrie 2021. Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta și ce „cadou” a pregătit. Reacțiile concurenților

În cea de-a șasea ediție a noului sezon din Asia Express 2021, una dintre echipe a reușit să câștige o amuletă de o mie de euroă. Irina Fodor anunță cine sunt cei doi concurenți care au reușit acest lucru.

Concurenții Asia Express 2021 au fost nerăbdători să afle cine a câștigat amuleta de o mie de euro

Antena 1

Iată că cele 9 echipe au parcurs sute de kilometri pe drumurile din Turcia și cu toate provocările pe care aceste meleaguri le întâmpină, încă mai rezistă aventurii. În cursă au fost pregătite mai multe jocuri de amuletă la care concurenții au putut participa.

Irina Fodor a anunțat ce echipă a câștigat amuleta de o mie de euro, în ediția 6 Asia Express 2021

Parcursul este unul greu pentru toate echipele înscrise în competiție, în acest sezon. De-a lungul curselor, aceștia au ocazia, dacă ajung printre primele echipe la Irina Fodor, să participe la jocurile de amuletă, care înseamnă bani.

De această dată, ca de multe alte dăți, câștigători au fost Mihai și Elwira Petre, iar Irina Fodor a ținut să-i felicite.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

„Avem o nouă amuletă câștigată, dragilor. Mihai și Elwira! E foarte frumoasă, nu valorează decât 1000 de euro. Știți care este avantajul vostru? Luați plicul și succes” le spune Irina Fodor celor doi concurenți, cărora le înmânează și plicul în care se află noile informații către destinația următoare, unde au de rezolvat și alte probe.

Irina Fodor le-a oferit și o doză de suc celor doi.

Pentru ceilalți concurenți, vestea că Mihai și Elwira Petre sunt cei care au câștigat noua amuleta nu a fost o surpriză, știind că ei au mai câștigat și la alte jocuri de acest fel. Unii dintre concurenți și-au exprimat punctul de vedere cu privire la acest câștig.

Citește și: Asia Express, 22 septembrie 2021. Momentul în care Oase a început să plângă după ceea ce aflat de la o ghicitoare în cafea

„Încă o dată au câștigat amuleta, băi frate!”, spune Adriana Trandafir când află acest lucru.

„Asta da surpriză”, spune Lorelei Bratu.

„Ne-am obișnuit deja”, spune Eliza Natanticu.

Citește și
ana de la mireasa intr-o rochie somon si alexandru intr-o camasa alba
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
irina-fodor-zarug-lorelei-covor-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
irina-fodor-steagul-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Mai multe articole

„Pentru noi ar fi o surpriză ca Mihai Petre să nu ia ceva în stage”, spune și Cosmin Natanticu.

„Ei sunt echipa săgeată”, mia spune Shift.

Zarug, declarații cu privire la câștigul lui Mihai Petre și al Elwirei, la Asia Express, 26 septembrie

Însă, iată că declarația cea mai „expresivă” a venit de la Zarug care îl compară pe Mihai Petre cu personajul animat Speedy Gonzales.

„Nu ai cum să te pui cu Speedy Gonzalez, ăla nici nu mănâncă, bagă lichid în baterie, cred”, își dă cu părerea Zarug, la Asia Express, sezonul 4, epidosul 6.

Citește și: Cum s-au răsfățat concurenții care au câștigat imunitatea în primele ediții din Asia Express, sezonul 4

Nu este prima oară când Zarug își exprimă liber părerile, el a avut parte și de o reacție neașteptată din partea unui bărbat turc, după ce concurentul l-a făcut „escroc”.

Despre sezonul 4 din Asia Express 2021

Concurenții la dispoziție zilnic 1 euro pentru cheltuială. De acești bani își pot cumpăra apă sau mâncare. Concurenții sunt responsabili să își caute singuri cazare, fără a plăti, în toate țările în care călătoresc, pe listă înscriindu-se Turcia, Georgia, Iordania și Israel.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Ultimele știri