Antena Căutare

Asia Express, 12 octombrie 2021. Cine a câștigat Imunitatea în ediția 16 de pe Drumul Împăraților

După o cursă presărată de provocări în frumoasa Cappadocia, o echipă a ieșit învingătoare și a obținut a doua imunitate a etapei.

concurenti-asia-express-editia-16 Galerie
Concurenții s-au luptat pentru a doua Imunitate a etapei, în ediția 16 de Asia Express | Antena 1

Potrivit regulamentului emisiunii, echipa care obține a doua imunitate a etapei are parte de odihnă și relaxare la hotel și scapă de riscul de a intra la Cursa pentru Ultima Șansă.

În ediția 16 de Asia Express concurenții au avut parte de o cursă dificilă. Zarug și Lorelei au obținut prima Imunitate a etapei, ceea ce a însemnat că ei doi nu au mai participat la cursă.

Cine a obținut a doua Imunitate a etapei 4 de Asia Express

Celelalte 7 echipe rămase au avut, însă, o cursă plină cu provocări.

Cei mai rapizi, atenți și norocoși au ajuns primii la Irina Fodor, obținând astfel cea de-a doua Imunitate a etapei 4 Asia Express.

Elwira și Mihai Petre au obținut imunitatea, fiind cei care au ajuns primii la Irina Fodor.

„Astăzi nu trebuie să vă căutați cazare. Ați ajuns primii la mine”, le-a spus Irina Fodor celor doi, care s-au bucurat enorm.

Elwira Petre a izbucnit în lacrimi la auzul veștii că a obținut a doua imunitate a etapei.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta și ce „cadou” a pregătit. Reacțiile concurenților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: Asia Express, 11 octombrie 2021. Eliza Natanticu a dansat de fericire. Ce ajutor a primit în cursa pentru Imunitate: „Zâna bună”

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. . "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 12 octombrie 2021. Concurenții au fost puși să modeleze „forme ciudate”: „Să trecem la olărit”... Asia Express, 12 octombrie 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța, probleme cu poliția pe străzile Turciei: „Începe n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x