Antena Căutare

Asia Express, 11 octombrie 2021. Eliza Natanticu a dansat de fericire. Ce ajutor a primit în cursa pentru Imunitate: „Zâna bună”

Concurenții Asia Express au parte de o cursă plină de provocări cărora încearcă să le facă față, pentru a obține mult dorita imunitate. În ediția 15 de Asia Express, Eliza și Cosmin Natanticu au întâlnit o tânără care i-a ajutat enorm la una dintre probe.

colaj-eliza-cosmin-natanticu Galerie
Eliza și Cosmin Natanticu au avut parte de un ajutor imens în cursa pentru Imunitate din Asia Express, ediția 15 | Antena 1

Una dintre misiunile pe care concurenții le-au avut de îndeplinit în cursa pentru Imunitate din a patra etapă Asia Express, a fost procurarea a 8 linguri de lemn.

Cosmin și Eliza Natanticu s-au numărat printre cei mai norocoși concurenți de la această probă, pentru că au găsit repede o localnică ce le-a oferit ajutorul.

Cum au fost ajutați Eliza și Cosmin Natanticu în cursa pentru Imunitate, a etapei 4 de Asia Express: „Zâna bună”

„Au zis: Stați liniștiți, eu vă ajut. Mamă, zâna bună. Îngerul, cine este această ființă Divină, supremă care ne ajută”, a spus Eliza Natanticu despre tânăra care le-a oferit lingurile.

Mai mult, bunica tinerei a luat-o pe Eliza Natanticu la dans, iar aceasta a dansat fericită că și-a îndeplinit misiunea. Bătrâna i-a amintit Elizei de regretata bunică a soțului ei, care „lua pe toată lumea la dans”.

Citește și: Asia Express, 5 octombrie 2021. Cosmin Natanticu s-a apucat să danseze la autostop. Mihai Petre a rămas surprins de mișcările lui

După dans, tânăra a venit cu cele 8 linguri, dar inițial i-a păcălit pe cei doi, spunându-le că a făcut rost doar de o lingură. În cele din urmă, tânăra le-a dat celor doi cele 8 linguri și i-a făcut să sară de fericire.

„Zici că a dat România gol în campionatul mondial în finală, în minutul 90”, a descris Cosmin Natanticu sentimentul.

Concurenții au pornit în cursa pentru Prima Imunitate din etapa 4 de Asia Express

Concurenții Asia Express au pornit la drum în cursa pentru imunitate. În a patra etapă al celui mai spectaculos reality show al toamnei oboseala s-a acumulat, iar dorința de a câștiga imunitatea s-a amplificat.

Cele 8 echipe rămase în cursă luptă pentru prima imunitate a etapei a patra Asia Express.

Citește și: Ce meserie a avut Zarug îniante de a deveni celebru. Profesia de bază a concurentului carismatic de la Asia Express

Concurenții care obțin imunitate scapă de posibilitatea de a intra la Cursa pentru ultima șansă și implicit au parte de odihnă și relaxare.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta și ce „cadou” a pregătit. Reacțiile concurenților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. . "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 11 octombrie 2021. Ce „obiect norocos” a luat Lidia Buble în cursa pentru Imunitate și ce a pățit Mihai Pe... Asia Express, 11 octombrie 2021. Adriana Trandafir, în lacrimi după ce a depus un efort considerabil: „Am vrut să renunț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x