Antena Căutare

Asia Express, 12 octombrie 2021. Concurenții au fost puși să modeleze „forme ciudate”: „Să trecem la olărit”

În cursa pentru imunitate din ediția 16 de Asia Express, concurneții au fost supuși unei probe de olărit. Formele pe care le-au modelat au lăsat loc de interpretări.

Concurenții Asia Express au avut parte de o probă de olărit

Antena 1

În cursa pentru imunitate concurenții au parte de provocări neașteptate. Ajunși într-un loc înconjurat de stânci, denumit „Valea dragostei”, concurenții au aflat că trebuie să modeleze din lut 2 stânci a câte 20 de centimetri fiecare.

Formele stâncilor au lăsat loc de interpretări, iar câțiva dintre concurenți s-au amuzat copios de situație.

Ce au spus concurenții Asia Express despre proba olăritului

„Mintea mea bolnavă s-a gândit la toate drăciile” , a spus Mihai Petre despre probă.

„Îmi e rușine să spun cu ce semănau toate”, a spus Francesco.

„Mă simțeam expus. Nu te mai simți bărbat, adică n-a fost frumos. Cum o arăta asta la televizor?”, a spus Cuza.

„Toate stâncile aveau forma asta, ca un fel de ciupercă”, a spus Estera Buble.

„N-avea cum să nu fie amuzantă proba asta. Cred că toată lumea s-a distrat la proba asta. N-ai cum”, a spus Lidia Buble.

„E penibil. E amuzant rău de tot”, a spus Maria Speranța.

Citește și: Asia Express, 11 octombrie 2021. Lidia Buble, surpriză de proporții. Ce cadou a primit de la Irina Fodor

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta și ce „cadou” a pregătit. Reacțiile concurenților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: Asia Express, 11 octombrie 2021. Eliza Natanticu a dansat de fericire. Ce ajutor a primit în cursa pentru Imunitate: „Zâna bună”

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. . "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 12 octombrie 2021. Francesco Paglieri nu și-a mai putut stăpâni nervii și a „explodat”... Asia Express, 12 octombrie 2021. Cine a câștigat Imunitatea în ediția 16 de pe Drumul Împăraților...
Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe...
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022. Fecioarele vor întâmpina greutăți astăzi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022 spune că Fecioarele ar trebui să se mai odihnească....
Ultimele știri
x