Antena Căutare

Asia Express, 13 octombrie 2021. Concurenții au făcut autostopul cu miei în brațe: „Ceva rău de tot”

Concurenții care au intrat în Cursa pentru Ultima Șansă au avut parte de un autostop foarte dificil. Dacă până acum a fost complicat să-i convingă pe turci să-i ia cu mașina, acum au mai avut parte de un pasager.

miel-adriana-trandafir-maria-speranta Galerie
Concurenții Asia Express au primit misiunea de a transporta un miel | Antena 1

Cele trei echipe participante la Cursa pentru Ultima Șansă au salvat câte un miel de la piața de carne, după ce au vândut căpșuni și au cumpărat alte produse.

Concurenții au primit misiunea de a duce mielul la crescătorul lui, dar pentru asta au fost puși în situația de a face un autostop dificil. Șoferii au ezitat să-i ia cu mașina pe concurenți, având în vedere că aveau și un miel la purtător.

Până la urmă, concurenții au reușit să convingă pe cineva, dar nu înainte de a întâmpina situații dificile.

Cum a fost pentru concurenții Asia Express să facă autostopul cu un miel

„Am trecut prin toate. Dar cu mielul la autostop…”, a spus Adriana Trandafir.

Pentru că Adriana Trandafir și Maria Speranța au avut parte de un miel nărăvaș care nu le urma în lesă, tânăra a decis să-l ia în brațe. Imaginea a fost descrisă cu umor de Connect-R și Shift.

„I-a făcut wrestling la miel. Ziceai că e o minge de rugby. Mielul devenise fulg”, a glumit Shift.

Actorul a decis și el să ridice patrupedul în brațe.

Nici pentru Eliza și Cosmin Natanticu nu a fost ușor.

„Printre mașini, cu mielul în brațe. Ceva rău de tot.”, a descris situația Cosmin Natanticu.

Citește și: Asia Express, 11 octombrie 2021. Eliza Natanticu a dansat de fericire. Ce ajutor a primit în cursa pentru Imunitate: „Zâna bună”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta și ce „cadou” a pregătit. Reacțiile concurenților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: Asia Express, 11 octombrie 2021. Eliza Natanticu a dansat de fericire. Ce ajutor a primit în cursa pentru Imunitate: „Zâna bună”

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. . "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 13 octombrie 2021. Concurenții au vândut căpșuni în piață. Cum s-au descurcat la proba din Cursa pentru Ul... Asia Express, 13 octombrie 2021. Adriana Trandafir a căzut „cu mielul în cârcă”: „Am crezut că s-a terminat pentru noi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Citește și
x