Antena Căutare

Asia Express, 26 octombrie 2021. Trucul la care au apelat Cuza și Emi. Cum au încercat să afle informații pentru a face misiunea

Cel de-al doilea Joc de Amuletă a avut o echipă câștigătoare, însă cursa de pe Drumul Împăraților nu se termina aici. Concurenții au fost nevoiți să plece în prima misiune din ediția 24 a sezonului 4 din Asia Express, iar pentru a îndeplini proba cât mai repede au apelat la trucuri neașteptate.

Cuza-pune-lapte-cu-mâna-în-recipient Galerie
Cel de-al doilea Joc de Amuletă a avut o echipă câștigătoare, însă cursa de pe Drumul Împăraților nu se termina aici. | Antena 1

Lidia Buble și Estera au ieșit victorioase din cel de-al doilea Joc de Amuletă din Georgia și au primit un avantaj la următoarea misiunea. Mai mult decât atât, fetele au fost cele care au ales ordinea în care cuplurile de vedete vor pleca către următoarea destinație.

Echipele au fost nevoite să plece în căutarea șefului satului în care se aflau pentru a-i da câteva obiecte. Deși a părut că este ușor, concurenții s-au confruntat cu câteva probleme pe parcursul probei, printre care drumul plin de noroi și localnicii care nu vorbeau deloc limba engleză.

Citește și: Emi și Cuza au obținut pașaportul de trecere către Georgia. Diseară, o echipă va fi eliminată la Asia Express - Drumul Împăraților

Pentru a afla informații despre locul în care îl pot găsi pe "primarul" satului, Cuza și Emi au apelat la un truc neașteptat, care le-a enervat peste măsura pe surorile Buble.

Cuza și Emi, gestul care le-a surprins pe Lidia Buble și Estera

Lupta este una aprigă, iar echipele apelează la toate strategiile pentru a obține cea de-a doua Imunitate din Georgia. Cuza și Emi se numără printre cei care au apelat la un truc pentru a trece cu brio proba.

Cei doi concurenții le-au urmărit îndeaproape pe Lidia Buble și sora ei, care încercau să afle locul în care se află șeful satului. Mai mult decât atât, fetele au convins un localnic să le ducă până în locație, iar băieții de la Noaptea Târziu nu au stat prea mult pe gânduri și au decis să le urmărească.

"Hai, mă! Au plecat fetele cu unul după ele. (...) Ne putem folosi și noi de informațiile pe care le află ele", i-a spus Cuza lui Emi.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 16. Lidia Buble, despre experiența trăită la autostop în Asia Express. De ce a făcut echipă cu Estera

"Stăm și noi aici, la Sfatul Bătrânilor", le-a spus Cuza fetelor.

Concurentul l-a luat la întrebări pe bărbatul abordat de surorile Buble, lucru care a enervat-o foarte tare pe Lidia.

"Nu îi ajutați", i-a mărturisit Lidia Buble localnicului.

"Don't haleit it vrăjeala! Manevră! Te pupă pe frunte și fug astea", a fost replica amuzantă a lui Emi pentru localnic.

Bărbatul s-a oferit să le ducă pe fetele la șeful satului, iar Cuza și Emi au decis să îi urmeze.

"Băieții de la Noaptea Târziu, ca niciodată, au fost atât de insistenți și s-au ținut după noi.", a spus Lidia Buble.

Localnicul nu i-a ajutat prea mult pe concurenți, motiv pentru care drumul celor patru s-a despărțit. Cuza și Emi și-au dat seama imediat că șeful satului este preotul, însă teoria sa nu a fost una corectă.

"200 de oameni, pe ăștia trebuie să îi știi după CNP", a spus Cuza, vizibil nervos.

Lidia Buble și Estera au reuși să îl găsească pe șeful satului și au plecat spre steagul Asia Express.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 26 octombrie 2021. Ce echipă a câștigat cel de-al doilea Joc de Amuletă din Georgia... Asia Express, 26 octombrie 2021. Lidia Buble și Estera au apelat la un gest neașteptat ca să plece în următoarea misiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x