Antena Căutare

Asia Express, 15 noiembrie 2021. Adriana Trandafir a cedat și a vrut să renunțe la competiție: „Stop! Gata, mergem acasă”

Adriana Trandafir a fost la un pas să renunțe la competiție, după ce s-a rugat de un bărbat pe stradă să o ajute la proba eșarfelor orientale. Concurenta a cedat și a reacționat nervos, lucru care surprins-o pe fiica sa, Maria Speranța.

adriana-trandafir-se-simte-rău-stă-în-mașină Galerie
Adriana Trandafir a fost la un pas să renunțe la competiție, după ce s-a rugat de un bărbat pe stradă să o ajute la proba eșarfelor orientale. | Antena 1

La proba eșarfelor orientale, concurenții au fost nevoiți să caute pe stradă un bărbat care poartă o keffiyeh iordaniană de mire. Adriana Trandafir și Maria Speranța au întâmpinat dificultăți în realizarea misiunii.

Concurentele au găsit pe stradă un localnic cu un astfel de model keffiyeh pe cap, însă le-a refuzat din prima clipă propunerea de a le ajuta pentru a îndeplini misiune. Cele două au apelat la strategiile lor, însă nici așa nu a funcționat.

Citește și: Asia Express, 15 noiembrie 2021. Concurenții au făcut show pe stradă. Cum a dansat Adriana Trandafir

Adriana Trandafir s-a pus în genunchi pentru a-l convinge pe bărbat, dar răspunsul a fost tot negativ. În momentul acela, actrița a răbufnit și a fost la un pas să renunțe de tot la competiția de pe Drumul Împăraților.

„Ce mai josnică situație în care eu, o femeie, în genunchi și ținându-mă de picioarele unui bărbat să rog să vină pentru a ne ajuta. Pentru mine s-a terminat filmul”, a spus concurenta.

Adriana Trandafir a izbucnit în lacrimi și i s-a făcut rău, după ce a vrut să renunțe la competiția din Asia Express

Refuzul bărbatului a făcut-o pe Adriana Trandafir să cedeze și să reacționeze nervos. Mama Mariei Speranța a aruncat cu vorbe dure la adresa localnicului și a fost la un pas să plece acasă din Asia Express.

„Stop! Am terminat. Gata, am terminat, mergem acasă. Hai la mașină. Gata, mergem acasă”, a spus Adriana Trandafir.

Maria Speranța a încercat să își liniștească mama și să o încurajeze, însă acesta a început să strige la ea: „Gata, acasă! Ce am ajuns în țara asta?”

Citește și: Asia Express, 15 noiembrie 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța s-au certat la proba eșarfelor orientale

„Am simți nevoia să plec de pe pământ și să nu mai întâlnesc asemenea oameni. Să nu mai trăiesc o astfel de umilință. Mi-a ajuns până peste cap toată umilința asta.”, a mai dezvăluit concurenta.

Adriana Trandafir s-a închis în mașină și a izbucnit în lacrimi, după ce a țipat la fiica ei. Totodată, actrița a început să se simtă rău: „O să mor. Am avut senzația că am făcut infarct pentru că am avut toate simptomele, mai puțin vomă. Aș fi vrut să mor în momentul ăla de-adevăratelea”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 15 noiembrie 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța s-au certat la proba eșarfelor orientale... Asia Express, 15 noiembrie 2021. Concurenții au făcut show pe stradă. Cum a dansat Adriana Trandafir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x