Antena Căutare

Asia Express, 17 noiembrie 2021. Ce meserie a avut Cuza înainte să devină cunoscut. Concurentul a spus totul la o probă din Israel

În ediția 37 a sezonului 4 din Asia Express, echipele au avut o surpriză după ce au ajuns la Irina Fodor. Concurenții au fost așteptați cu două doze de bere Ursus și cu o veste care i-a surprins.

cuza-emi-împlachetează-haine Galerie
În ediția 37 a sezonului 4 din Asia Express, echipele au avut o surpriză după ce au ajuns la Irina Fodor. Concurenții au fost așteptați cu două doze de bere Ursus și cu o veste care i-a surprins. | Antena 1

Cele patru echipe rămase în competiție au plecat de la misiunea celor 10 porunci cu gândul de a ajunge primii la Irina Fodor și de a se califica la Jocul pentru Amuletă din Israel. La scurt timp după ce au ajuns la destinația în care erau așteptați de prezentatoarea TV, concurenții au primit o bere Ursus pentru a o savura cu plăcere în drum spre următoarele misiuni.

Cuplurile de vedete au aflat că sunt provocate să meargă cu bicicleta și să împacheteze rufe. Probele au surprins din prima clipă concurenții, care nu se așteptau să se descurce atât de bine, mai ales la împachetatul hainelor.

Citește și: Asia Express, 17 noiembrie 2021. Lidia Buble și Estera le-au dat cu „forța” pite localnicilor: „Hai sa îți dea mama”

Cuza s-a arătat cel mai nemulțumit de proba de la spălătorie, însă a dezvăluit că are un motiv întemeiat: „Nu e simplu deloc!”

Ce meserie a avut Cuza înainte să devină celebru

Odată ajunși la spălătoria de haine, o femeie le-a arătat concurenților tot procesul prin care trebuie să treacă produsele, moment în care Cuza a făcut o declarație neașteptată despre meseria sa dinainte de a fi cunoscut în mediul online.

Tânărul a mărturisit că a lucrat într-un magazin de haine în adolescență și că nu îi place deloc să facă acest lucru.

Citește și: Asia Express, 14 noiembrie. Cuza a fost pedepsit de fete pe Drumul Împăraților. Ce a făcut concurentul: „A fost obraznic”

„Eu am lucrat în magazine de haine când eram adolescent. Știu cam care este principiul de împachetare, dar nu-mi place deloc”, a spus Cuza.

La scurt timp după ce a vorbit despre job-ul pe care l-a avut în trecut, concurentul a fost apreciat de doamnele de la spălătorie pentru dexteritate și rapiditate: „Au zis că ne angajează”

„Iubitele voastre o să fie fericite!”, a spus o femeie.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 17 noiembrie 2021. Lidia Buble și Estera le-au dat cu „forța” pite localnicilor: „Hai sa îți dea mama”... Asia Express, 17 noiembrie 2021. Lidia Buble a fost legată de mână cu un șnur roșu ca să își găsească alesul pe Drumul Î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x