Antena Căutare

Asia Express, 16 noiembrie 2021. Mihai Petre și Elwira și-au „aruncat” replici dure le proba celor 10 porunci. De ce s-au certat

Prima zi în Israel le-a adus celor patru echipe experiențe memorabile și o mulțime de peisaje spectaculoase. Probele dificile și temperaturile ridicate și-au spus cuvântul, iar tensiunile și certurile nu au întârziat să apară.

mihai-petre-elwira-se-ceartă Galerie
Probele dificile și temperaturile ridicate și-au spus cuvântul, iar tensiunile și certurile nu au întârziat să apară. | Antena 1

Concurenții au plecat cu încredere și ambiție în prima cursă din Israel, care s-a dovedit a fi una extrem de dificilă. Echipele rămase în competiție au întâmpinat probleme la autostop, dar și la îndeplinirea misiunilor.

După ce au realizat o iesle, au făcut calcule complicate, au „transformat” apa în vin și au hrănit 10 oameni cu pâine, cuplurile de vedete au fost provocate să învețe 12 localnici de pe stradă cele 10 porunci din Biblie.

Citește și: Asia Express, 16 noiembrie 2021. Proba care i-a amintit Lidiei Buble de tatăl ei. Cine e tânărul cu care a zis că se "mărită"

În timpul cursei, căldura și presiunea și-au pus amprenta asupra concurenților din Asia Express. Participanții nu au renunțat la competiție, însă tensiunile și certurile au început să apară din cauza presiunii.

Mihai Petre și Elwira s-au certat la proba celor 10 porunci

Concurenții au ajuns cu greu la proba celor 10 porunci, mai ales pentru că robele albe de pe ei le-au îngreunat traseul în prima zi din Israel. Cei care au ajuns printre primii la misiune au fost Mihai Petre și Elwira, care au avut parte și de un schimb de replici dure.

Elwira Petre nu a înțeles misiune în totalitate, lucru care l-a enervat pe soțul ei: „Eu nu știu ce am înțeles din proba asta!”

„Unde avem 10 porunci?”, l-a întrebat concurenta.

„În Biblie, unde să avem?! Caută în Biblie, nu ai auzit e cele 10 porunci?”, i-a răspuns Mihai Petre, vizibil presat de timp.

Citește și: Asia Express, 16 noiembrie 2021. Care este numele întreg al lui Mihai Petre. Ce a dezvăluit: „Nimeni nu știa asta, până acum”

Cearta dintre cei doi a continuat și pe drumul. Concurentul i-a cerut soției sale să se uite în Biblie la porunci ca să nu se încurce în ele.

„Ce? La ce te gândești? Tu nu știi nicio poruncă?”, a mai întrebat el.

„În română nu știu”, i-a răspuns Elwira.

„Elwira are o chestie care mă scoate din sărite. Nici ea nu își mai aducea nimic aminte, dar nu voia să recunoască”, a mai adăugat Mihai Petre.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 16 noiembrie 2021. Proba care i-a amintit Lidiei Buble de tatăl ei. Cine e tânărul cu care a zis că se &qu... Asia Express, 16 noiembrie 2021. Lidia Buble și Estera au făcut autostopul ore întregi. Surorile au fost „salvate de Făt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x