Antena Căutare

Asia Express, 27 octombrie 2021. Ce relație există între Maria Speranța și Francesco. Concurentul a spus totul

Imunitatea din etapa 6 de pe Drumul Împăraților a apropiat două echipe, Adriana Trandafir & Maria Speranța și Patrizia Paglieri & Francesco s-au cunoscut mult mai bine. Totodată, cele două mame nu au ezitat să facă glume despre o posibilă relație între copiii lor.

patrizia-paglieri-francesco-adriana-trandafir-maria-speranța Galerie
Imunitatea din etapa 6 de pe Drumul Împăraților a apropiat două echipe, Adriana Trandafir & Maria Speranța și Patrizia Paglieri & Francesco s-au cunoscut mai bine. | Antena 1

Cele două echipe care au câștigat Imunitatea în prima etapă din Georgia au petrecut momente de neuitat împreună. Cei patru au discutat despre colegii din competiție, însă un subiect "piperat" nu a putut să treacă neobservat.

Adriana Trandafir i-a dezvăluit Patriziei Paglieri că s-ar bucura dacă în viitorul apropiat ar deveni cuscre. Discuția a atras toată atenția telespectatorilor, dar și a celor doi tineri care se amuzau de subiect.

Citește și: Asia Express, 26 octombrie 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța, întâlnire emoționantă cu Patrizia și fiul ei. Ce au povestit

În ediția 25 a sezonului 4 din Asia Express, Francesco a dat cărțile pe față și a mărturisit ce relație are cu Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir.

Ce relație există între Maria Speranța și Francesco

Înainte de a se afla cele trei echipe care vor intra în prima Cursa pentru Ultima Șansă din Georgia, Irina Fodor le-a pus concurenților câteva întebări despre locul în care au dormit și cum a decurs seară lor. Mihai Petre și Emi au povestit câteva întâmplări amuzante, care au stârnit hohote de râs la careu.

Echipele au aflat că Francesco și Patrizia Paglieri au câștigat cea de-a doua Imunitate a etapei 6, însă au ieșit la iveală și câteva detalii neașteptate despre relație dintre Maria Speranța și fiul Patriziei Paglieri.

Citește și: Asia Express, 25 octombrie 2021. Patrizia Paglieri și Francesco au aflat că soții Natanticu le-au ascuns costumele tradiționale

"Ne-a așteptat o cină foarte frumoasă, la terasă!", a spus Francesco despre momentul frumos petrecut alături de mama lui, Adriana Trandafir și Maria Speranța.

"Cu o fată frumoasă la masă", l-a completat mama lui.

"E bine că la ei s-au cunoscut deja părinții", a mai adăugat Mihai Petre, vizibil amuzat.

Francesco a ținut neapărat să lămurească situația și a dezvăluit că exista o legătură de prietenie foarte specială între el și fiica Adrianei Trandafir: "Acum a început o poveste de prietenie între mine și Maria, ce o să fie mai târziu... o să vă povestim"

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Cosmin și Eliza Natanticu, dezvăluiri despre începutul relației. Cum s-au cunoscut și ce nu suportau unul la celălalt... Asia Express, 27 octombrie 2021. Ce echipe au intrat la prima Cursa pentru Ultima Șansă din Georgia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x