Antena Căutare

Asia Express, 17 octombrie 2021. Ce echipă a câștigat Jocul pentru Amuletă din ediția 18 a competiției de pe Drumul Împăraților

Cosmin & Eliza Natanticu și Adriana & Maria Speranța Trandafir sunt cele două echipe care s-au calificat la Jocul pentru Amuletă din ediția 18 a sezonului 4 Asia Express - Drumul Împăraților. Concurenții au avut parte de probe dificile, însă o singură echipă a obținut victoria.

cosmin-eliza-natanticu-adriana-maria-speranța-trandafir-jocul-de-amuleta-în-fața-irinei-fodor Galerie
Cosmin & Eliza Natanticu și Adriana & Maria Speranța Trandafir sunt cele două echipe care s-au calificat la Jocul pentru Amuletă din ediția 18 a sezonului 4 Asia Express - Drumul Împăraților. | Antena 1

Cea de-a 5 etapă de pe Drumul Împăraților a început cu foarte multe surprize pentru cele șapte echipe care au mai rămas în competiția Asia Express. Concurenții au ajuns în punctul în care sunt nevoiți să își depășească limitele fizice și psihice.

Mai mult decât atât, ediția 18 din cel mai dur reality show a pus din nou la încercare abilitățile participanților, dar si spiritul lor competițional într-o nouă cursă pentru calificarea la Jocul de Amuletă. Cei care s-au luptat pentru un avantaj la următoarea misiune și 1.000 de euro au fost: Cosmin & Eliza Natanticu și Adriana & Maria Speranța Trandafir.

Citește și: Etapă cu eliminare la Asia Express - Drumul Împăraților: "Știm garantat că cineva va pleca"

Probele au fost dificile și de data aceasta, iar o singură echipă a reușit să treacă cu brio peste toate acestea într-un timp util.

Ce echipă a câștigat primul Joc de Amuletă din etapa 5 a show-ului Asia Express - Drumul Împăraților

Cele două echipe s-au concentrat și au luptat cu toate armele pentru a obține amuleta din ediția 18 a sezonului 4 Asia Express. Concurenții au avut de trecut prin probe care necesită forță fizică, dar și o dexteritatea aparte.

Cosmin & Eliza Natanticu și Adriana & Maria Speranța Trandafir au fost nevoiți să care câțiva săculeți cu nuci, iar mai apoi să curețe nucile și să strângă o cantitate mare de miez de nucă. Cei care au fost mai rapizi și au dus câștigat primul Joc de Amuletă au fost Cosmin și Eliza Natanticu.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 15. Care e echipa preferată a Addei și a lui Cătălin Rizea din Asia Express sezonul 4

Concurenții s-au bucurat extrem de mult și au țopăit de fericire. De asemenea, din peisaj nu au lipsit îmbățișările și aplauzele din parte Irinei Fodor, dar și ale concurentelor impotriva cărora au concurat.

"Faptul că am pierdut la câteva secunde ne ambiționează să fim de acum încolo mai atente și să luptăm împreună.", a spus Adriana Trandafir.

"Draga mea, iubita mea, știu că atunci când te-am cerut de soție ți-am dat un inel și tu mi-ai dat un pumn în gură, dar vreau să îți pun amuleta. Zi "da" la această amuletă! (...) Am căzut ca bivolul cu capul în nuci.", i-a spus Cosmin Natanticu soției sale.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 17 octombrie 2021. Ce echipe s-au calificat la Jocul pentru Amuletă. Concurenții au avut parte de o surpri... Asia Express, 17 octombrie 2021. Mihai Petre, dezvăluire neașteptată din trecutul său. Adriana Trandafir, „la cuțite” cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x