Antena Căutare

Asia Express, 17 octombrie 2021. Cosmin Natanticu, reacție nervoasă pe Drumul Împăraților. Ce l-a enervat pe concurent

Cosmin Natanticu și-a pierdut răbdarea la prima probă a etapei 5 din Asia Express. Tensiunile și presiunea l-au făcut pe concurent să reacționeze într-un mod nervos, care a surprins pe toată lumea.

concurenții-asia-express-pictează-tricouri Galerie
Cosmin Natanticu și-a pierdut răbdarea la prima probă a etapei 5 din Asia Express. Tensiunile și presiunea l-au făcut pe concurent să reacționeze într-un mod nervos, care a surprins pe toată lumea. | Antena 1

Ziua a început cu surprize pentru cele șapte echipe rămase în competiția de pe Drumul Împăraților. După ce au aflat că regulile se schimbă în ultima etapă din Turcia, presiunea și-a pus amprenta asupra concurenților încă de la prima probă.

Deși au început ziua cu zâmbetul pe buze și voie bună, prima misiune din etapa 5 a reality show-ului le-a dat mari bătăi de cap. Echipele au fost nevoite să deseneze un tricou cu ștampila într-un minut sau primesc o penalizare.

Cosmin Natanticu, reacție nervoasă în ediția 18 a sezonului 4 din Asia Express

Proba s-a dovedit a fi una extrem de dificilă, lucru evident din reacțiile pe care le-au avut concurenții pe parcursul acesteia. Printre cei care au întâmpinat probleme se numără Cosmin și Eliza Natanticu.

Rând pe rând, echipele au început să își termine de decorat tricourile, fapt care a pus și mai multă presiune pe soții Natanticu care mai aveau de căutat încă 5 modele de ștampile din lemn.

Citește și: Asia Express, 13 octombrie 2021. Concurenții au vândut căpșuni în piață. Cum s-au descurcat la proba din Cursa pentru Ultima Șansă

"Suntem praf! Lizi, hai să punem orice și să mergem cu penalizare de 20 de minute că n-avem nicio șansă. Mai bine-mi dădea să mănânc ochi de miel și creier de oaie", a spus Cosmin Natanticu în timp ce privea tricoul.

Concurentul a surprins cu o reacție nervoasă după ce a văzut că celelalte echipe încep să plece spre următoarea misiune, iar el încă se afla la proba tricoului.

"Hai cu ceva să pune pe el, hai! Dă la mine, eu pun, unde trebuie să pun? Nu, nu, acolo trebuie o floare mai mare. Nu mai trebuie nimic, hai la Țuca.", a mai spus Cosmin Natanticu, vizibil scos din sărite.

"Păi stai că mai trebuie ceva", i-a spus Eliza.

"Ia orice, ia ce îți vine la mână că oricum suntem praf la asta! Femeia te ridică, femeia te doboară. La chestia asta m-a omorât. (...) Hai mamă, lasă că le-am făcut terci", a mai adăugat el.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 13 octombrie 2021. Concurenții au făcut autostopul cu miei în brațe: „Ceva rău de tot”

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. . "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 17 octombrie 2021. Zarug, replici acide către Mihai Petre. Ce i-a reproșat concurentul la prima probă din ... Asia Express, 17 octombrie 2021. Echipele au fost puse să curețe capete de oaie. Cum au reacționat concurenții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x