Antena Căutare

Asia Express, 12 octombrie 2021. Concurenții și-au adunat lacrimile într-un vas: „Știu la cine trebuie să mă gândesc să plâng”

Concurenții au avut parte de o probă inedită în ediția 16 de Asia Express. Au primit un vas în care să-și colecteze lacrimile provenite în urma tăiatului cepei.

colaj-concurenti-asia-lacrimi Galerie
Concurneții de la Asia Express au avut parte de o probă neașteptată, în cursa pentru Imunitate | Antena 1

În prima probă din cursa pentru cea de-a doua imunitate a etapei a patra de Asia Express, concurenții au fost puși în situația de a găsi cepe în piață și de a-și provoca lacrimi, pentru a le colecta într-un recipient.

Proba a fost inspirată din istoria unde în timp ce soldații erau plecați femeile își colectau lacrimile în vase, pentru a le arăta bărbaților cât de dor le-a fost de ei.

Cum s-au descurcat concurenții Asia Express la proba lacrimilor

Astfel, prima echipă care a plecat în cursă a fost cea formată din Elwira și Mihai Petre, care au obținut avantajul amuletei câștigate: „Uită-te la noi, penibilii penibililor!”, a afirmat Mihai Petre despre momentul în care el și soția căutau cepe pentru a plânge.

Mihai Petre a cedat nervos în timpul probei pentru că, deși lăcrima din cauza cepei nu reușea să-și colecteze lacrimile în recipient: „Elwira, plâng”, i-a spus acesta soției sale cerându-i să-l ajute să-și prindă lacrimile în vas.

Lidia Buble, despre proba lacrimilor de la Asia Express: „Lasă că știu la cine trebuie să mă gândesc ca să plâng”

La auzul probei, Lidia Buble a spus că-și poate provoca lacrimi și fără ceapă: „Lasă că știu la cine trebuie să mă gândesc ca să plâng”, a spus artista.

Lidia și Estera Buble au plecat de pe penultimul loc, potrivit ordinii hotărâte de echipa care a câștigat amuleta.

Citește și: Asia Express, 11 octombrie 2021. Adriana Trandafir, în lacrimi după ce a depus un efort considerabil: „Am vrut să renunț”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta și ce „cadou” a pregătit. Reacțiile concurenților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: Asia Express, 11 octombrie 2021. Eliza Natanticu a dansat de fericire. Ce ajutor a primit în cursa pentru Imunitate: „Zâna bună”

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. . "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 12 octombrie 2021. Cine a câștigat Jocul de Amuletă în ediția 16 de pe Drumul Împăraților... Asia Express, 12 octombrie 2021. Francesco Paglieri nu și-a mai putut stăpâni nervii și a „explodat”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x