Antena Căutare

Asia Express, 13 octombrie 2021. Adriana Trandafir a căzut „cu mielul în cârcă”: „Am crezut că s-a terminat pentru noi”

Concurneții care au participat la Cursa pentru Ultima șansă în ediția 17 Asia Express au avut parte de dificila misiune de a transporta câte un miel. Adriana Trandafir a avut parte de o accidentare în timupul probei.

Adriana Trandafir și Maria Speranța au întâmpinat dificultăți la transportatul mielului, la Asia Express

Antena 1

În timp ce cobora scările cu mielul pe umeri, Adriana Trandafir a alunecat și a căzut, spre spaima fiicei sale, Maria Speranța: „Am crezut că acolo o să se termine Asia Express pentru noi”, a spus tânăra.

Totuși, actrița a rezistat cu stocism și s-a ridicat, continuându-și misiunea.

Adriana Trandafir a căzut în timpul unei misiuni, din cursa pentru Ultima Șansă

„Era cât pe ce cu mielul în cârcă să îmi rup coloana. Cred că avea 20 de kilograme. Am îndurat și am zis: mergem mai departe, pentru că trebuie să ajungem la steag”, a explicat Adriana Trandafir.

Connect-R și Shift, Eliza și Cosmin Natanticu și Adriana Trandafir și Maria Speranța sunt cele 3 echipe care luptă în Cursa pentru Ultima Șansă, în etapa 4 a competiției Asia Express.

Ei au primit misiunea de a salva câte un miel de la piața de carne și de a-l duce la crescător. Pentru a-și îndeplini misiunea, concurneții au un drum dificil de parcurs.

Citește și: Asia Express, 12 octombrie 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța, probleme cu poliția pe străzile Turciei: „Începe nebunia”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta și ce „cadou” a pregătit. Reacțiile concurenților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: Asia Express, 11 octombrie 2021. Eliza Natanticu a dansat de fericire. Ce ajutor a primit în cursa pentru Imunitate: „Zâna bună”

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. . "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 13 octombrie 2021. Concurenții au făcut autostopul cu miei în brațe: „Ceva rău de tot”... Asia Express, 13 octombrie 2021. Concurenții au fost ajutați de români în Cursa pentru Ultima Șansă: „Cu ai noștri”...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x