Antena Căutare

Asia Express, 13 octombrie 2021. Ce echipe au intrat la Cursa pentru Ultima Șansă, în ediția 17 a competiției

A patra etapă a sezonului 4 de Asia Express se încheie cu o Cursă pentru Ultima Șansă. Trei perechi se luptă să ajungă primele, pentru a nu risca eliminarea.

echipe-ultima-sansa-asia-express Galerie
Trei perechi luptă în Cursa pentru Ultims Șansă de la Asia Express | Antena 1

În a patra etapă de Asia Express prima imunitate a fost câștigată de Zarug și Lorelei, iar a doua imunitate de Mihai și Elwira Petre. Aceste două echipe au pășit în ediția cu numărul 17 de Asia Express fără pic de stres, pentru că ele nu pot fi votate să participe la Cursa pentru Ultima Șansă.

Astfel, la Cursa pentru Ultima Șansă participă ultimele 2 echipe ajunse la Irina Fodor în cursa precedentă, în care a fost câștigată a doua imunitate, plus o echipă votată de celelalte perechi.

Ce perechi luptă în Cursa pentru Ultima Șansă, în etapa 4 a competiției Asia Express

Așadar, cele 3 perechi care pornesc în Cursa pentru Ultima Șansă sunt: Connect-R și Shift, Cosmin și Eliza Natanticu și Adriana Trandafir și Maria Speranța.

Cele trei echipe vor avea parte de o cursă intensă, presărată cu provocări.

Citește și: Asia Express, 12 octombrie 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța, probleme cu poliția pe străzile Turciei: „Începe nebunia”

În prima probă cele 3 echipe au alergat prin grote, în căutarea unor eșarfe care să coincidă cu imaginile pe care le primeau de la Irina Fodor.

Echipa formată din Cosmin și Eliza Natanticu a fost prima care a găsit cele 3 eșarfe din grotele pline de astfel de accesorii.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta și ce „cadou” a pregătit. Reacțiile concurenților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: Asia Express, 11 octombrie 2021. Eliza Natanticu a dansat de fericire. Ce ajutor a primit în cursa pentru Imunitate: „Zâna bună”

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. . "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 13 octombrie 2021. Zarug, cuvinte dure la adresa Adrianei Trandafir. Ce a dezvăluit... Asia Express, 13 octombrie 2021. Concurenții au vândut căpșuni în piață. Cum s-au descurcat la proba din Cursa pentru Ul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x